avatar

25.04: Посланието на предците или на какво ни учи фамилната история

Който няма корени, не може да полети

Дискусията  е  предназначена за всеки, който иска да се потопи в едно емоционално и вълнуващо пътуване към корените на своята идентичност и изборите, които прави.

В процеса на дискусия ще се изследват някои от най-важните механизми генериращи и поддържащи определени семейни модели. Кой съм Аз? Накъде отивам? – вероятно са два въпроса, които всеки човек си задава с различна интензивност през целия живот. Един от начините да се потърси отговора, е да се изследва фамилната история и тези доста често неразчетени послания, които тя ни подава под различна и в повечето случаи метафорична форма.

Откъде идвам? Въпрос, поставящ мост между поколенията през пространството и времето. Често отговорите за това, което се случва в настоящето или пък изборите, които всеки прави свързани с име, професия, брачен партньор или пък това какъв човек да бъде се съхраняват „педантично” и предават „стриктно” от поколение към поколение чрез емоционалната семейна памет или пък чрез вездесъщата „невидима лоялност” към предците.

Метод на работа: Дискусионна форма с интересна презентация и възможност за включване в интерактивни дейности и обмен на информация с водещия и участниците.

Водещ: Иван Павлов – фамилен психотерапевт

Дата на провеждане 26.04.2016

Място на провеждане ул. Княз Борис I № 122, ет.2

Времетраене:  18.00 – 20.00

Внасяне на таксата ще се проведе на 26.04.2016 от 17.45 на същия адрес

Срок за записване 25.04.2016 на e-mail:igpavlov@abv.bg и на телефон  0889274114

Цени: индивидуално 20 лв., семейство или двойка 35 лв.



Източник: semeina-ekologia.org