полунощтно..

та спя си аз .. сънувам някви си мои неща -- звук, картина, цвят -- пълен пакет обслужване.. обаче някак си някои от звуците нямат място там.. как да кажа.. не са от съня ми..

добре че имам няква "дарба" да отличавам понякога сънят от реалността и се заставих да се разсъня..

- алооо.. ейййй.. има ли хора?!?

и така много време.. беше хазяйна ми -- бай запрян.. чудех се дали случайно не сънува някой кофти кошмар и да говори в съня си.. обаче беше прекалено настоятелно и станах..

влизам в коридора и на светлината процеждаща се от стаята на бай запрян го виждам проснат на пода.. човека е на възраст и не го държат вече краката..

опитах се да му помогна да го изправя, но човека си тежи баш сериозно, а не исках случайно да му нанеса някя травма докато го изправям.. отидох да събудя единия съквартирант -- ицата -- който в първия момент като го събудих щеше да ми налети (в смсиъл будя го в 3 сутринта.. и аз бих налетял по това време) но бързо се освести и ми помогна да пренесем бай запрян от пода в коридора, до леглото в неговата стая..

после всеки по леглата си и аре пак спи..

сещам се обаче че бай запрян ме пита, защо толкова съм се забавил.. това е доста трудно за обяснение.. предвид как сънувам.. и КАКВО сънувам..

какво сънувах преди да ме събуди, не помня -- но явно е било нещо в унисон с виковете му, че съм се чудел дали са от съня ми или не..

какво сънувах после -- е това беше трип.. бяхме на концерт.. вероятно на goog looking records.. дали ще е в москва (брат -- аре до москва да скочим .. пътя е три дни с влак, но си струва :) или атина или дето и да е -- явно ще ходя, щом го сънувам.. та на концерта.. ами супер странно.. аз принципно съм малко неинформиран коя група / изпълнител към кой лейбъл е, но благодарение на един приятел (виж "брат") малко се поинформирах.. та това е лейбъла на един от любимите ми mc-та.. даже съм пускал парчета по 706 за него..

обаче тея на сцената са облечени като afrika bambaataa.. освен това има три женки с тях облечени в стил "дамите на боб марли" и така като ги погледнеш ми пеят "baby dont go" която може да е супер приятна песен, обаче не и мястото там..

в крайна сметка обаче партито е точно това заради което сме отишли -- как да кажа.. ядеш нещо, което прилича на ябълка.. има вкус на ябълка.. абе има всички характеристики на ябълка.. обаче е череша.. но в крайна сметка ти ядеш ябълка..

не стига това ми с някакъв фен от тълпата спорим на някаква lifestyle тема -- конкретно за напитката herbalizer -- то такава няма ама нейсе -- та пича ми твърди че това е най-старата енергийна напитка в света, произвежда се от пепси и се бутилира там още от хиляда и някоя си.. абе някъде в средновековието.. аз обаче като негов опонент му говоря за някаква друга напитка body.mind.soul което пък е от някакъв друг лейбъл взето..

изобщо.. кво да кажа -- липсваше ми чеширския котак с една торба гъби, наргиле с ароматен тютюн и някви формички за дим и филма щеше да е пълен -- joneff в страната на чудесата.. сега като земисля май точно с гъсеницата спорих за въпросните енергийни напитки..

и после що не съм се събудил по рано..

сега да не ми седи гол голенчък поста ви прилагам едно парче на afrika bambaataa -- група която според мен е оставила белег върху денс културата.. africa bambata -- planet rock версията на paul oakenfold..

п.п.
някой да е виждал една гъсеница.. мисля че ми отмъкна торба с гъби, наргиле и кутия ароматен тютюн.. а да и формички за дим -- ако някой я види нека да се обади в най-близокото управление на ПАЗАЧ или на телефон 0887-нататъка-го-знаете..