. j - Публикации

 

Преглед: >
 
+13 19 гласа

За какво се ползват нагризаните ябълки?

Отново е пълнолуние и простотията ходи по хората...

+1 3 гласа

Мисия Лондон

Everything went to hell!

(приблизителн превод)

...
+4 4 гласа

находка..

Докато списвам поредното словоблудство (което отнема мноооого време), ми попадна следната находка... (видео в пълния пост)

+2 4 гласа

за доматите и компютрите

малко размисли във вързка с работата ми с компютри...

+5 5 гласа

Танцуващи светлини над Пловдив

Та си пуших цигара на балкона, когато видях най-невероятното нещо -- танцуващи светлини над Пловдив.

Всъщност заглавието е малко подвещащо, понеже не бяха танцуващи, а абсолютно стабилни. Имаха си определна траектория. Правиха някакви фигури и после изчезнаха.

Фигурите бяха интересни, междудругото. Едната приличаше на "голямата мечка"; друга приличаше на копие; друга приличаше на >> (само че вертикално) и т.н.

Опитах се да направя снимка, но с теле...

+7 11 гласа

Дилемата Rammstein

И така.. Rammstein ще идват в България по някое време догодина и този момент го чакам от.. хмм.. от както в 9-ти клас спестявах от джобни, за да си купя касетка с концертния "Live Aus Berlin" т.е. до точната дата на концерта могат да станат 10 години. (Междудругото още си пазя албума и промоплаката).

Ако тогава, преди 10 години, Rammstein бяха дошли в България, единственото, за което щях да мисля е кой да убия, за да се добера до концерта.

......
+4 6 гласа

криво разбраната цивилизация и други животни*

(това е на бързо после ще го оформям и оправям)

това българина не е като човека.. при това го казвам с цялата способност, на която съм способен. защо го казвам ли? ето защо:

снощи една приятелка ми се обади да ми каже, че ще участва в полу-маратона съединение-пловдив и да попита за насоки, както и да попита дали може да остане при нас за вечерта. не знам защо, но се зарибих да участвам и аз. (моето участи завърши безславно ~2 км след началото след...
+8 8 гласа

За кой да гласувам?

За кой да гласувам? Не сте ли си задавали този въпрос? Аз да. С всеки изминал ден си го задавам все по-често.

Защо си задавам този въпрос? Защото българската политика е до толкова непрозрачна, че за да си наистина информиран, трябва да работиш "информираност за българската политика".

+3 3 гласа

PC ретро класика

Цъках си из папките на компа да затрия талаша, че мноооого има. От папка на папка попаднах на един архив, който мъкна от години -- а именно, архива на първото семейно PC.

Компа е (или беше) с дъно I440-BX/ZX, (два IDE канала, няколко PCI слота, AGPx2 май), процесор P2-350 MHz (Klamath), видео карта Riva TNT2, монитор MAG 15" (видимо плосък), хард Quantum Fireball 8,4 GB (7,8 реални), звукува карта не я помня, външен модем Rockwell 33.6, ф...

+8 8 гласа

Моето новогодишно послание

Това е моето послание за следващата година, освен да бъдем по-добри, да си помагаме и другите дежурни...