една планирана публикация..

ако всичко е минало наред сега аз трябва да се дундуркам във влака на път към родната ми варна.. ако всичко е минало наред скоро ще дишам хубав влажен въздух.. no offence за плд..

ще използвам тази публикация да се обърна към няколко хора.. само от де да я почна..

поли.. отиди утре на срещата (утре гледано от деня в който е публикувано) .. зарежи ги тия притеснения.. в смисъл.. едно на ръка че слънцето ще те пази.. или който и да е друг.. ти имаш кой да те пази -- това е твоя спътник в живота.. винаги можеш да го вземеш със себе си и той със сигурност ще те закриля най-добре от всички.. а и .. сигурен съм няма да има нужда..

г-н бъдещ д-р инж. Антон Мицев.. ти дето все намираш разани абсолютно безпочвени оправдания да не ми четеш публикациите -- били с малки букви.. триел съм ги .. и редица други -- прочети това.. то и другите могат да го прочетат.. но това е написано в твоя чест -- със всичката граматика на която съм способен.. а ето това (става дума за текущото) това съм си го писал както мога.. полу-грамотно..

после се огледай в стаята си.. виждаш ли нещо там дето не си го виждал по-рано през деня.. поне надявам се да съм ти оставил подарък.. а ако не съм могъл.. кофти .. друг път ще го сторя..

а ако съм ти оставил подарък -- отиди на сайта на лексъс и виж ИС 350 рвд -- т'ва го искам.. абе и да не съм ти оставил подарък го искам тоя лексъс.. цвят? ами черен.. или бял.. бял по добре.. и .. интериора.. бежав с черно.. абе най-добре да е черен цвета на колата..

откакто те помня, което вярвай ми е отпреди ти да ме помниш, щото тогава бях трезвеник, ти само ме гълчиш.. това ли ти е тактиката към хората на които си се заканил да ги правиш софийски зетьове и твоя рода?

насееее.. спри се за малко с тая работа.. знаеш за коя ти говоря.. едно кафе не мога да изпия с теб без да ми се появиш с работни дрехи.. или с кутията с инструменти.. то бива бива работохолизъм.. ама твойто..

веско.. понеже за поне още неизвестно време ще съм ти градски.. както ме определи теди -- варненска майна -- пък и тия дни се сетих за онова ти изречение за вурста и бирата.. обади се (може и по меил) някой път да засвиним мощно вурст и да го полеем обилно с бира.. че скоро може пак де ме хване въздържателската вълна.. белким пооправя малко и немския ;) после отиваме да учим италиански в някое спагети хаус..

льони.. добре де .. елена.. земеш да го поразходиш това хубаво дупе към одеона и ти ли.. ей такова малко на слънце да излезеш няма да ти се отрази зле.. чувал съм че слънчевата светлина е вредна ако е в големи количества.. но съм чувал същото и за никакви количества.. въпрос на гледна точка е с кой или по-точно с какви хора излизаш..

пловдив, 14.08.06

разбира се нещата не винаги стават така както ги мислим.. ето днес сутринта например ми се "обадиха" двама приятели и след кратко лафче ми заявяват че утре сутрин акостират на пловдивската гара.. е кво да се прави.. и тази седмица няма да ги видим варна морето и другите истории..

пловдив, 25.05.06