"Приказка за Добротата" - Урок по ДОБРОТВОРЧЕСТВО!

Драги колеги,

Най-сърдечно Ви поздравявам с Новата учебна година и отправям своите благопожелания за успех, светли открития и вдъхновяващи постижения! Предстои ни много работа, свързана с нравственото възпитание на децата. Убедена съм, че картинната книга "ПРИКАЗКА ЗА ДОБРОТАТА", която Ви препоръчвам ще бъде много полезна: заедно с децата , чрез книжката ще изживеете интересни и вълнуващи мигове на съприкосновение с посланието за милосърдие, толерантност и доброта между хората.

Книжката, чийто автор-художник е 7-годишната художничка Сълзица Борисова, може да се оцветява, а стиховете ще ги накарат да се замислят за силата на Добротата! Издава се от Фондация "Сълзица за Вас" в подкрепа на млади дарования в нужда и неравностойно положение. Всеки, който закупува книжка става участник в Урок по Добротворчество!

Книжката можете да поръчвате на скайпа на Фондацията: salzica_za_vas или на e-mail: tonia_borisova@abv.bg . Единичната цена е 5лв. При по-големи поръчки се правят отстъпки от 15%.

Фондацията отправя предложение към желаещите да работят с книжката - да се включат активно при заснемането на продуцираната от нея поредица от документални филми- "Приказка за Добротата" - Урок по Добротворчество", представяйки свой подход и идеи за трактовка. Филмчетата ще бъдат представяни в страната на организирани местни педагогически форуми, посветени на  въпросите за преодоляване дефицита на общуване между поколенията.

На добър час, колеги!