avatar

Ъкъл, ама на време!

Точно така се чувствам - идиот. Навсякъде се разказваха случки за измамени под предлог, че някой е катастрофирал или някакви други неща. На мен ми се случи нещо подобно.  

Днес след като бях изпушила от работа излезнах да си купя нещо за хапване и да се проветря. Направила около 3 крачки и ми звъни телефона и гледам някакъв непознат номер: „Добър ден, госпожо!” (като бивша учителка нямам представа кой ми има,  кой ми няма телефона и колко още ми го знаят, та си помислих, че е някое от децата с това „госпожо” и даже се зарадвах). Но човекът отсреща продължи, че е от Германос и има удоволствието да ми съобщи, че съм спечелила телевизор, не знам си колко инчов и т.н. (Преди около 2 месеца наистина участвах в една томбола на Германос за нещо си, но какво беше точно нямам спомен, та се вързах де). Попитах, дали се иска от мен някакви пари (спомняйки си за Господари на ефира и за измамените), но момчето каза, че това е награда и само трябва да ми го донесат.  За доставката ще им трябвал точен адрес и аз като типична овца го продиктувах. След което онзи ми каза: „ За да Ви го доставим трябва да закупите 2 ваучера от 50лв”, при което му затворих.

Сега ме е яд, че си казах адреса, като пълен олигофрен. Ако беше от Германос само да ми напише името и ще му излезе адреса ми и всичко за мен, но няма кой да се сети на време.