avatar

Писмо до един джебчия*

За съжаление на Pavvvlina и аз като шопа чаках  вече твърде дълго ,почти цяла седмица да ми мине лошото настроение и да забравя неприятностите,уви не ми минава.та да си дойдем на темата.

  Много не уважаеми господине,съжалявам,но правилата са такива,че не мога да се обърна към вас в прав текст,с това което мисля за вас.

 Давате ли си сметка,че като бъркате на хората по джобовете,вие не крадете само парите им,а и част от живота им.Вие крадете от труда им,безсънните им и нощи,от радоста им,миналото,настоящето и бъдещето им.Крадете усмивките на децата им,а и техните за твърде дълго време,разбирателството в семействата им,предполагам,че на вашите ръце и съвест/ако имате такава естествено/лежи не един развод.

  Предполагам,че си губя времето,да ви пиша,вие едва ли ще седнете да си губите твърде ценното време,за да четете това.Може би вие в този момент крадете на някой друг от живота му,радостта,миналото,настоящето,бъдещето, надеждата  му за нещо по добро и вярата в справедливостта също,парите ги оставям най-назад те се изкарват,но другите работи и да  и искате да ги върнете е невъзможно.

 

*Приликите с действителни лица и събития съвсем не е случайна