avatar

Накъде вървиш, народе възродени?

 Да завихряш публични дискусии с претенциите, че решаваш проблеми /корабче ми минава, проблемите се решават с лекуване на причината, а не на последствията/ е стара антидемократична хватка.
Свободата е висша отговорност твоята свобода да не нарушава свободата на другия. Камерите...камерите няма да попречат на свестните, но няма да решат никакъв проблем - само ще го наврат още по на....Проблемът тръгва от криво разбраните отговорности първо на управляващата секта към образованието от повече от 30 десетилетия насам. Не коментирам преди това - въпреки извращенията по идеологически причини, образованието е било ценност. И ние с вас сме живото доказателство за това.  Аз ще кажа само това - камера в зверилника ще промени ли зверилника?
 Ще кажа и още нещо. Ние не спим. Ще напомним на другарката Янка Такева и на другарите около нея, че не тя организира учителската стачка от 2007-ма, но тя и другарите я прекратиха зад гърба на учителите след като се договориха с тогавашната управляваща секта. Да извадя ли паралелното учителско преброяване и да разкажа ли като как се обяви краят на официалното преброяване?
  А на учителите ще кажа - който от вас е Учител ще ме разбере, не продавайте призванието си за шепа леща.