Какво е сутойчиво опаковане

Hamalite.bg предоставя цялостни ефикасни услуги за опаковане, от един кашон до целия ви дом.

Опаковането е една от най-важните услуги, които можете да изберете за вашето преместване. В „МУУВХОМ ЕООД“ се полагат изключителни грижи, когато опаковаме вашите вещи, тъй като използваме подходящите материали и техники, за да сме сигурни, че работата ще бъде свършена правилно. Обикновено нашите подготвени опаковчици могат да осигурят бързо и правилно опаковане на целия ви дом за ден или по-малко. Така че защо да губите собственото си ценно време?

Услуги по опаковане и по поръчка, и плюсовете

Повече време, за да се занимавате с други важни детайли от вашето преместване.

  • Вероятността от повреда на ценните ви вещи е драстично намалена.

  • Вашият дом остава привлекателен и полезен до деня на преместването ви.

  • Артикулите, опаковани и разопаковани от нас, са защитени, ако бъдат повредени по време на преместването, със застраховка по ваш избор.

Опаковката е необходима за безопасното транспортиране на мраморни или стъклени плотове за маси, статуи, плочи за билярдни маси, шкафове със стъкло и т.н. Тези предмети изискват специални грижи, които могат да бъдат предоставени само в дървена кутия по поръчка.

Ако искате добри хамалски услуги от фирма „МУУВХОМ ЕООД“, да поемaт пълна отговорност за щети, ние трябва да опаковаме и разопаковаме, в противен случай нашата опаковка ще бъде само за ваше удобство. Предлагаме ви поне да поискате да разопаковаме вашите нежни неща за ваше собствено спокойствие.

Услуги по опаковане – достъпна защита

Ако проявявате интерес, моля, помолете наш представител да ви даде отделна цена за опаковката, тъй като тя обикновено не е включена в цената на вашето преместване. И не забравяйте, че не можем да носим отговорност за състоянието на съдържанието, което опаковате сами.

Така че, за малко повече, защо не ни накарате да опаковаме багажа? Това ще спести притесненията и ще ви позволи да се концентрирате върху по-важните аспекти на вашия ден. Свържете се с нас днес, за да обсъдим вашето бъдещо преместване и да научите повече за нашите услуги за опаковане а багажи.