Картинен тест

Изберете картинката, чиято форма намирате най-привлекателна. Имайте предвид и цвета.

          

          

          

 

 

 

Безгрижен   Игрив Чаровен

Вие обичате свободния и спонтанен живот. Радвате му се изцяло и живеете под мотото: "Животът е само един".
Вие сте любознателен и отворен за всичко ново; обичате промените. Нищо не е по-лошо за вас от това да сте обвързан и ограничен. Изследвате средата около вас чрез своята любознателност и сте винаги готови за изненади.

 

 

Независим    Нетрадиционен    Свободолюбив 
Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс. Имате артистична нотка във вашата професия или личните дейности.
Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате, както най-малко се очаква от вас.
Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо -напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението.

 

 

Самовглъбен    Чувствителен   Отзивчив

По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре. Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.

 
 

Земен     Балансиран    Хармоничен

Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни.

 

                                 
Професионалист   Прагматичен   Самоуверен 

Вие сте взели живота в ръцете си и разчитате повече на делата си, отколкото на късмета си. Решавате проблемите по практичен и прост начин. Гледате реалистично на вашето ежедневие. Подхождате много отговорно към работата си и хората знаят, че може да се разчита на вас.
Вашата силна воля предава самоувереността ви и върху другите. Никога не сте напълно задоволени, докато не постигнете целите си.

 


Миролюбив   Дискретен  Неагресивен 
Вие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприятелявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи.

 


Анализиращ    Заслужаващ доверие  Самоуверен 

Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересуват, да бъдете забелязани от останалите.
Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят.

 


Романтичен   Емоционален  Мечтател 

Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да приемате нещата само от тяхната трезва рационална страна. Това, което чувствате е също толкова важно за вас. На практика вие чувствате, че е по-важно да имате мечти в живота.
Отричате хората, които заклеймяват романтичното и са водени само отрационализма. Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции.

 


Динамичен  Активен  Екстроверт 
Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира.
Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни.