Как се сдобих с хвърчило

Ето, най-сетне събрах сили след гооолямото парти да разкажа как мина половиният рожден ден на общността. Всички очакваха, че ще има много сапунени мехури и балони. Не бях предвидила само да забравя вкъщи помпата за балони и разбира се.. балоните..
Добре, че Милена, както все става, беше помислила за всичко и донесе балони в най-различни цветове.
Вега също се беше погрижила да вземе, въпреки че се отнасяше към надутите индивити с респект и известна доза страхопочитание... с други думи гледаше да ги държи на разстояние... (Ама така де, от къде на къде разни балони ще й се натискат?!)
Понеже помпата липсваше, изведнъж се оказа, че всички са адски добри в духането... 

DSC05998 DSC06024 IMG_0408

С общи усилия и въпреки няколкото жертви, накарали сервитьорката в Luchano да подскочи, се получи това:

 DSC06028 DSC06042

Искам да благодаря на тези, които дойдоха. Беше страхотно празненство. Не мога да ви изредя поименно, защото ме е страх да не пропусна някого, а присъствието на всеки си бе ценно по своему, незаменимо. Добре, че ги има фотоапаратите, да запечат лицата на всички.
 
DSC06012 DSC06019
 
DSC06016 DSC06046

 DSC06035 DSC06077

Първа награда 'смешна физиономия' печели без конкуренция Malkata feq. Успяла съм да уловя само две от многото настроения на лицето й.
 
IMG_0415 DSC06009

Така се случи, че отидохме на същото място, където празнувахме 1ви юни и дори съвсем случайно седяхме да същата маса. Тази механа ще се превърне в нещо като любимо място на общност "Сапунени мехури". Току-виж и сервитьорката започнала да ни харесва... :)
Тя между другото през цялото време носеше на Шогун нечовешко малки бири, което си е почти повод за дуел. Добре, че благородната Шогунка преглътна обидата с достойство. Е, КойМуПука обаче го удостоиха с най-голямата бира, която бях виждала. Огромна чаша, на която Ace Coke със сигурност би завидял.
 
Въпросната личност за всеобщно съжаление не успя да присъства. Беше изпратил роднини да проучат как ще протече събитието. Вега пристигна маскирана с хвърчило. Така никой, дори аз, не се усъмни в шпионските й намерения...

IMG_0400

Повече снимков материал може да откриете ТУК.