Разгорещени страсти по делата срещу Лечков

Разгорещени страсти по делата срещу Лечков в Сливен

 

Първото дело срещу Лечков

 

Ямболският окръжен съд насрочи дата за повторното разглеждане на делото срещу Йордан Лечков Делото срещу Йордан Лечков ще се гледа в Ямбол, след като всички съдебни състави в Сливен си направиха отвод защото корупция няма в Сливен. Престъпления може да има но корупция абсурд.

Лечков е ощетил  бюджетът на Община Сливен с над 671 000 лева.

Заседанията на Ямболския окръжен съд са насрочени за 14 и 15 май 2012 г. от 9.30 часа

Делото се отложи поради номерата които играят артистите от съдебната ни власт, все още Бойко е на власт!!!

Ако разберат от Европейския съюз, че съдебната ни система и в ръцете на управляващите, Бойко да му бире ..............

Изгледайте, коментарите са излишни когато лъжите говорят???

Третото поред дело срещу Лечков

Което ще се гледа в Стара Загора

Е обвинен по чл. 282 от НК за престъпление по служба с цел облага, но не и кражба според българските закони.  В обвинителния акт се казва, че инертни материали на стойност 14 642 лв., изкопани от коритото на сливенска река, са били използвани за запълване на дупки по междуселските пътища в област Сливен, а аз ще Ви кажа и за дупката на Лечкоф че това не е кражба,  а  присвояване в големи  размери!

В следващото съдебно заседание,  ще бъдат повторно призовани двама от вече разпитаните свидетели, ще се проведе на 17 май 2012 г.

Четвъртото дело се поема от Пловдивски съд

В исковата си молба до съда Илия Георгиев описва отношенията си с Лечков като чисто делови. В качеството си на едноличен собственик и управител на фирма “Манастира 2008” ЕООД той твърди, че не е имал отношения с бившия кмет, включително и по Закона за обществените поръчки. Затова бил изумен, когато по време на пресконференция на 7 декември 2010 г. Лечков каза публично:

“Кой не го знае в Сливен Илия Манастира, че той е измамник, дайте да отидем на съд и ще стане ясно кой е...”.     След публикация в местен вестник близки и познати започнали да питат Георгиев: Каква беля си направил? Защо кметът на Сливен те нарича измамник?

В резултат на позорящите думи пострада и бизнесът му. Испанските му съдружници в крупна строителна фирма, която гради жилищен комплекс в Слънчев бряг, му поставили ребром въпроса да изчисти името си и да направи така, че те да не се срамуват от това, че по вестниците пише, че е измамник.

Пловдивските съдии поемат делото за клевета, заведено срещу бившия кмет на Сливен Йордан Лечков. Бизнесменът Илия Георгиев, известен като Манастира, иска 50 000 лева от ексградоначалника заради това, че го е нарекъл публично  “измамник”. Делото е обиколило няколко различни съдилища в страната, сред които сливенския и ямболския съд.

Заседанията на  Пловдивския окръжен съд са насрочени за 05 юни 2012 г. от 11 часа

Петото дело е незаведено от БТВ

Обръщението ми към Вас от БТВ е, къде е корупцията и кой е създателя. На брифинга на 06.12.2011 г. Лечков се е изказа че един журналист от медията на бТВ-то е взел пари при водене на предаване. Имайки предвид че може и за Вас да се каже същото, искам да задам въпроса си към изпълнителя  и потърпевшия ако не се признава за виновен. Лечков на пресконференция пред присънващи журналисти  обвини журналиста   Антон Хекимян от бТВ-то  че е взел пари. Затова искам Вашия журналист   Антон Хекимян от бТВ-то  да докаже вярно ли е твърдението на Лечков или не. При не отговаряне на въпроса в обвиняването Вашия водещ журналист е обвинен за вземане на пари, а това ако е така по смисъла на законна си е КОРУПЦИЯ!! Слагам това което е разпространено в Интернет от Лечков.


 

"Имам 1100 проверки, и всичките излизат. Нямам притеснения за нищо, което съм свършил в моя живот. Ако искате, и вие елате ме проверете. Извинявам се – казват, че съм арогантен, но още малко ще влезете в спалнята ми... Нямам притеснения да кажа: да, и Антон Хекимян от бТВ-то взе пари на площада. Казвам го, да дойде да ме съди, ще го докажа. Нося отговорност. Отговорно от години се грижа за другите. Моето аз отдавна съм си го подредил. Реша ли – спирам, продавам и – Монако".    

Кликнете върху линка за да видите: 

По обвинение за извършени тежки нарушения при полагането на водопроводната мрежа в жк „Дружба“ в Сливен в качеството му на кмет, както и за оказването на натиск върху директора на Офиса на НАП в Сливен Петко Дюлгеров. В обвинението се казва още, че вследствие на тези действия е присвоено, но не откраднато. Община Сливен е била ощетена с над 571 хиляди лева

Това дело е насрочено за 8 май 2012 г. от 9.30 ч

Прескунфиренция от 22.02.2011г.