Класация за най-добър БГ Салса сайт 2006

Класация за най-добър БГ Салса сайт 2006
Гласувайте за вашия любим салса интернет сайт за 2006г. и спечелете интересни награди!
Кой е Вашият фаворит?

Изберете най-добрия салса интернет сайт и гласувайте за него!
- Най-добър дизайн
- Лесна навигация
- Функционалност
- Актуалност
- Редовна поддръжка
- Изчерпателна и съдържателна информация

От 01.12.2006г. до 03.01.2007г. всеки желаещ ще може да упражни своя глас и да помогне на любимия си интернет салса сайт за да спечели приза БГ Салса сайт на 2006 година

Гласуването ще се извърши чрез анкета в BG Salsa bgsalsa.info
Българският Salsa Портал

Гласуване чрез анкета в BG Salsa
Гласуването в сайта се осъществява посредством анкета включена в него. Всеки регистриран потребител ще може да гласува за своя любим сайт само веднъж по време на периода определен по горе. За да се избегнат манипулации на вота, гласуването и регистрирането на нови потребители от едно и също IP - ще бъде забранено!

Награждаване:
Всички гласували за БГ Салса Сайт 2006, ще участват в Томбола за спечелването на много награди - 2 Пълни пропуска за 2nd BG International Salsa Weekend в България (16-18.03.2007г.) и интересни изненади!

Сайтът победител, ще донесе на своята школа или инструктор: приз БГ Салса Сайт 2006, анимиран гиф, който удостоверява, че страницата е победител за 2006 година, както и поставяне на рекламен банер на школата в BG Salsa – Българският Салса Портал. Официално връчване на наградата ще бъде на 07.01.2007г., (мястото на провеждане ще бъде допълнително уточнено).

Успех на всички участници!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Всички потребители, който бъдат разпознати с един IP адрес на своя компютър или се опитат да манипулират вота, гласовете им ще бъдат анулирани и извадени от резултатите! Наградите ще бъдат изтеглени по време на връчването на приза БГ Салса Сайт 2006, като ще бъдат включени всички коректно гласували потребители!

Моля всички да редактират свойте профили и да попълнят в тях коректно своето име и e-mail адрес!!!

ГЛАСУВАЙТЕ - http://bgsalsa.info