Подарък /конкурс общност "Предучилищна педагогика"/

 Тази година направих подарък на моя клас - видео клип с най-интересните моменти от живота на класа. Гледахме го последния учебен ден и всяко дете получи диск - подарък. Родителите бяха трогнати и дълго след това като ме срещаха ми благодаряха. Такъв подарък направих и на моя племеник за рождения ден и един клип за персонала на ОДЗ "Детелина" гр. Божурище, които се грижеха майчински за моите деца от ранна яслена възраст до тръгването им на училище.

 И понеже прочетох коментара на Маря, към публикацията на Тони "Подарък за рожден ден" реших да помогна с моя опит. Почти към всеки Уиндос трябва да има програма за създаване на видео клипове. Нарича се movie maker. Намира се от старт менюто - "run". Клика се на него и в диалоговия прозорец се изписва "moviemk - след това ОК. И така попадате в програмата за видео клипове. Ето един видео урок http://www.youtube.com/watch?v=5Jtxi0wbCVg.

ГОТОВА СЪМ ДА ПОМАГАМ!!

Ето един клип, който спретнах набързо от рождения ден на дъщеря ми в детската градина.Чрд Вени.wmv Това е моя ПОКЛОН към всички работещи в сферата на Предучилищното възпитание и образование.

.

С подобни клипчета могат да бъдат поздравявани децата и техните родители, чрез имейл пощата или като подарък на диск. Разбира се , дискът  може да бъде поставен в опаковка , специално изработена за случая. И тук ще Ви предложа една провокация: предложете модели за опаковка.

Подобни клипове могат да бъдат включвани в тържества за Коледа, Празника на мама, Денят на християнското семейство, Великден и др.

Сега очаквам вашите клипове!!!