Интерактивни ресурси с eduBuncee

Buncee (buncee.com) е безплатен инструмент, с който можете да си направите 'бънси' . То може да бъде на всякаква тема, в зависимост учебните цели, които сме си поставили да постигнем чрез него. Може да изглежда като мултимедиен постер (когато е от 1 слайд), поздравителна картичка, покана, презентация, е-книжка, е-флашкарти и други мултимедийни продукти. Ако сте eduBuncee потребител можете да организирате виртуален клас със своите ученици и да проведете творческо, проектно или проблемно базирано обучение – имате чудесна платформа и инструменти за тази цел. Моите искрени адмирации са и за прекрасния учебен дизайн, който може да се произведе с ресурсите и инструментите на сайта. Знам, че ще се повторя, но при нас езиковите учители нагледността и визуализацията са на едно от първите места при преподаване  на чужд език и много ни помагат, особено при работа с малките ученици.
eduBunceе е платено, но дава възможност за едномесечна безплатна регистрация за учители. За 1 месец можете да си създадете много материали, ако знаете как.

Ако се интересувате как се работи с инструментите на сайта, искате да почерпите идеи какви ресурси можете да създадете за вашата класна стая с Buncee ще намерите информация в моя професионален блог " Използване на новите технологии в езиковото обучение". Сега ваканцията е момента да помислим за нещо ново и креативно , което да използваме в  класната ни стая наесен. Успех!