За заслужен релакс

Аааа, голям екшън беше тази учебна...Каквото и да следва от тук нататък - ваканция се е задала, ще има глътка свеж въздух! Скоро си говорихме с колегите, че принадлежим на себе си само през лятото, а през останалото време на годината все някой ни "ползва":) Ама какво да се прави, това ние си го избрахме...съдба!

Аз си нямам клас като вас, ама това не означава, че не си ги обичам всичките и не празнувам завършване на учебна година с тях - обикновено съм поканена на няколко места и купонът е пълен. Особено са ми милички второкласниците, защото там е най-големия труд с ограмотяването по английски и резултатите "от нищо - нещо" са налице в края на учебната година, няма как да не се забележат. Ето убедете се сами: това е моят подарък за второкласниците ми - хванатите през годината мигове на труд и веселие:)

 На всички вас пожелавам едно наистина релаксиращо лято, изпълнено с емоции и любими занимания. Ето от мен една виртуална книжка (да разнообразите приятно), на която скоро се натъкнах и се чудя как съм я пропуснала досега?

 "РАЗГОВОР С БОГА" - Нийл Доналд Уолш