Кариерно образование в училище_Вашата подкрепа е важна за нас!

Уважаеми колеги,

Стартираме национална кампания на тема: "Кариерното образование в училище - гаранция за устойчиво икономическо развитие в България", включваща серия дискусионни срещи в цялата страна с учители, директори на училища, родители, кариерни консултанти, представители на бизнеса и неправителствения сектор.

Целта ни е да обобщим мненията на посочените целеви групи по въпроса за въвеждане на кариерно образование и/или елементи от него в системата на училищното образование.

Под термина кариерно образование в училище ние възприемаме съвкупността от дейности по ориентиране и обучение в рамките на училищния живот, които допринасят за изграждането и развиване в учениците на умения за управление на кариерата от най-ранна възраст.

              Първата дискусия ще се проведе на 24 март 2011г. в гр. София. Следващите срещи ще се проведат в рамките на тази година в градовете Видин, Бургас, Варна и Свищов.

 Обръщаме се към Вас с покана като едни от най-активните участници в процеса на реформиране на българското образование за включване в посочените дискусии.

 Имаме възможност да осигурим до 10 места за участие в дискусията, която ще е в София на 24.03. Моля тези, които имат интерес и опит по темата да заявят своето желание на адрес: info@hrdc.bg до 21.03.2011.

Покана и програма на събитието тук