Помогнете на бездомните котки!

Цитирам:

От година помагам на няколко смели момичета, заели се с нелеката работада спасяват котешкия свят като приютяват всякакви бездомни, изоставении гледани в лоши условия котенца. Правят го сами, на добра воля, съссобствените си средства, които не са много. Помагам както могафинансово, самата аз имам вече 2 котки взети през тях. Всички техниподопечни са ваксинирани, обезпаразитени и мечтаят да намерят своя доми стопани.
Проблемът е, че сградата в която досега помещаваха котките, където гихранеха, къпеха и се грижеха за тях ще бъде съборена - пореднатаплощадка за безсмислени строежи в София се отваря. И на улицата щеостанат десетки малки и големи котенца, повечето от които не саспособни да преживеят ужаса навън.
Затова ви моля да им помогнем. На този адрес  cat.friends.bg@gmail.comи в форумите на дир.бг секция котки ще получите пълна информация завсички котенца, които са спасени само временно, но скоро ще трябва дапосрещнат първата си зима навън и е повече от възможно тя да бъде ипоследната им.
Котенцата не са тежест за никого - те са само малки пухкави носители нарадост и спокойствие, веселите им игри ще ви разтоварват, агальовността им ще ви помага да разпускате. Неслучайно домашнитеживотинчета ги наричат вечните деца - ве вечно ще се нуждаят от вас,вашите грижи и вашата любов - вие сте техните господари и целия имсвят. Нима не си заслужава да помогнете на тези малки пухчета?

Това е темата:
Помогнете на бездомните котки!

А ето и снимки :)
Галерия