"Такъв е животът"- представяне в "Искрено и лично"


А сега де...От тук нататък , всеки понеделник, ще гледаме какъв е животът по Бтв в 9 часа.

Току-що гледах Миглена Ангелова, чието предаване беше посветено на новото риалити-документално шоу, което пък от своя страна е посветено на родилките, раждането и доколкото разбрах, първите седмици на новородените. Всичко това основно разглеждано от емоционалната му страна.

В студиото бяха две двойки, една от лекарките, администраторката на някакъв бебешки сайт (не запомних кой , дащото не следях точно в началото :( ) и режисьорката на филмчето.Двете двойки бяха много симпатични :) Въобще цялато настроение  на предаването беше много положително. Задавах се, разбира се, въпросите, които вълнуват бъдещите майки и татковци относно как и кога се взима това пусто решение,с какво свързват младите българки раждането, дали трябва таткото да присъства и въобще какви са нагласите на обществото относно присъствието на бащата на раждането.

На мен лично ми се иска да го гледам, но май ще пропусна първия епизод. От друга страна обаче  си представям как като го гледам сама в София  , ще изрева цяла река , понеже ние сме от онези финансово и емоционално (всъщност емоционално и психически част от нас е) неузрели двойки и хич не е ясно кога ще узреем...Няма да си сдържа любопитството , де, ще го гледам :) То плаченето било полезно - прочиствало слъзните канали. Така че - другата седмица , ако някой друг не е писал за него, ще кажа какво ми е мнението :)