Още безплатни програмки!

Безплатни програми за начинаещи уеб дизайнери, разработчици на презентации и рекламни материали. Подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали дизайнери, защото програмките се отличават с бързодействие и удобен и рационален интерфейс за работа. Може да се каже, че имат доста плюсове в сравнение с платените програми, подобни на тях.

Тук ще ги изброя: IrfanView, GIMP (GNU Image Manipulation Program), Gradient, Color Cop, GIFAnimator, Pstory, Free Buttons, GIF каса, E.M. Free PowerPoint Video Converter, AAA Web Album, FileZilla.

На страницата "Връзки" от сайта има линкове към сайтове с генератори на всичко необходимо за модерен сайт, презентации и т.н., има връзки за уроци, свързани с дизайн, за готови и безплатни анимации, картинки,шаблони, книга за гости, блогове и още, отново вижте сами. Името на сайта е „Безплатни програми за начинаещи уеб дизайнери” – http://www.vladis.hit.bg

Разбира се, това е само началото, сайтът е в процес на разработка и ще бъдат добавени още и по-добри програмки, и връзки.