avatar

Седмичен китайски хороскоп: 26. май - 01. юни

Сряда и четвъртък са лоши дни. И общо енергиите следващата седмица не са особено благоприятни, само понеделник и петък са приятно изключение.

Може да се преборим с негативната енергия, като не се захващаме с велики дела, грижим се повече за себе си, стараем се да си осигурим спокойствие (не се връзваме на стреса) и медитираме. В дните с негативна енергия нещата стават по-трудно, но ако не се претоварваме и медитираме, ще напреднем по-бързо в духовно отношение, отколкото в някой благоприятен ден.

Поредицата се публикува с любезното съгласие на автора Ани Пешева.

26 май понеделник

бин ин

огнен тигър

Добър ден за получаване на пари,                                среща с висшестоящите, сватба,                     преместване и прочистване.

27 май вторник

дин мао

огнен заек

Добър ден за учение и влизане                                           в училище. Лош ден за лечение,                         акупунктура и подстригване.

28 май сряда

у чън

земен дракон

Лош ден за всичко.

29 май четвъртък

дзи съ

земна змия

Лош ден за всичко.

30 май петък

гън у

метален кон

Добър ден за прочистване,                               преместване, сватба, ремонт и                                      работа със земята.                                                           Лош ден за лечение.

31 май събота

син вей

метална коза

Лош ден за сватба.

1 юни неделя

жън шън

водна маймуна

Добър ден за лечение, измиване,                         прочистване.

Лош ден за операции, иглолечение                                     и работа с остри предмети.