avatar

Квалификационна програма в ДИУУ

Днес май твърде много ще четете от мен, но преди малко получих на имейла си една покана, която може би ще представлява интерес за много колеги:

Уважаеми, колеги!

Информирам ви, за провеждане на квалификационна програма за кариерно развитие, на тема: “Диагностика и прогностика на училищна готовност”.

Предназначение: за педагогически съветници; „старши“ или „главен“ учител в детската градина, или учители с интерес към проблематиката.

Тематична рамка: Основни понятия в контекста на проблематиката. Съвременни психологически теории за развитието на детето и ученика. Стандартизирани методи за диагностика и прогностика на училищна готовност. Превенция на детското развитие – индивидуални развиващи програми.

Време на провеждане: 24 и 25 юни 2010 г.

Записване: до 21 юни, включително,  при  секретаря на катедрата г-жа Нина Кожушкова, на тел. +359 2 8080 752 или на e-mail: nbog@abv.bg; или на e-mail: Rayna_zaharieva@abv.bg

Продължителност: 16 учебни часа, т.е.2 дни;

Цена на обучението: Обучението е на стойност 42 лева; Заплаща се на място на касата в ДИУУ или по банков път. И в двата случая ще получите фактура.

За желаещите удостоверение – сумата е 12 лева, за 1, 06 брой кредити.

Към Департамента има  Хостел ДИУУ, повече информация може да получите от управителя г-жа  Ирена Нешева на тел. +359 2 8080759; e-mail: diuu_hostel@abv.bg или от администраторите +359 2  8080749;

Департаментът за информация и квалификация на учители (www.diuu.bg) се намира в кв. Княжево, спирка „Планинец” на трамвай № 5; или Маршрутно такси № 22 от Централна гара; или  маршрутно такси №28 от Петте кюшета.

Очаквам ви, и вярвам, че ще получите отговори на вашите въпроси.

Поздрави,

Доц. Д-р Райна Захариева, водещ програмата