Преглед: >
 
Преглед: >
avatar
+6 6 гласа

Лино дъската в класната стая и извън нея

Какво е дъската Linoit? Как може да се използва в класната стая и извън нея? Как се работи с този инструмент? Разберете от тук и ми дайте обратна връзка като "залепите стикерче"  на дъската в този пост, за да разбера, че сте разбрали.Ако го направите успешно, означава, че съм флипнала класната стая успешно :) Ето още едно много добро приложение на инструмента - обърната класна стая.
avatar
+12 12 гласа

За колеги, обичащи колегите си

Моля Ви за малко помощ, да допълните предложените от мен,така че да се обхване оптимално добре развитието на уменията на детето по отношение на диктовките. Смятам,че попълнен този лист е подходящ за класно портфолио и страхотен подарък за колегите в прогимназиален етап.Критерии за оценяване 1.pdf
avatar
+3 3 гласа

Програма за СИП приложно изкуство


avatar
+27 27 гласа

КАЛЕНДАР ЗА УЧЕБНАТА 2014/2015

Здравейте, колеги! Това е първата ми публикация. Тъй като наближава началото на новата учебна година, ще ни трябва учебен календар. Седнах и направих един черно-бял календар и реших да го споделя с общността. Дано ви хареса! Изградила съм си традиция да подарявам по един календар на всяко дете в началото на учебната година, за да е по- лесно и на родителите, и на децата да се ориентират в почивните дни и ваканциите.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ . ...
avatar
+19 19 гласа

Наградки

Началният учител използва различни видове награди за поощрение постиженията на учениците и тяхното поведение.Няколко идеи, направени с офис 2013. Вмъква се форма, тя се запълва с картина, използват се ефекти за изпъкналост, ефекти на текст!
http://tpanayotova.blogspot.com/2014/08/blog-post_25.html

avatar
+17 17 гласа

Тренажор - таблично деление

Един "пиратски" тренажор с таблично деление, подходящ за началния преговор по математика в трети клас.
avatar
+13 13 гласа

Цифрите

Колеги, предлагам ви своите табла на цифрите. Ще се радвам, ако са ви полезни за първокласниците! Ето и вариант без текст, подходящ за по-малките:
avatar
+3 3 гласа

4 клас - английски език

Колеги, има ли някой примерно разпределение за СИП по АЕ в 4 клас? Благодаря
avatar
+4 4 гласа

Магнитни фигури

Колеги, знаете ли къде да намеря магнитни цифри и фигури с подходяща големина за дъската. Намирам едни, които са много малки и мисля, че няма да се виждат добре
avatar
+4 4 гласа

теми за проект Успех

Здравейте, подготвям си програма за проект "Успех" в 1 клас. Темата ми е "В света на народното творчество". Моля, дайте ми идеи . Аз имам, но не са достатъчни. Предварително благодаря.