Преглед: >
 
Преглед: >
avatar
+7 7 гласа

За четвъртокласниците - книги за ваканцията

Честит празник, УЧИТЕЛИ!
Благодаря Ви за всеотдайността и професионализма!
Бъдете здрави и усмихнати!


Списъкът на книгите за ваканцията е по издателство "Просвета" за бъдещите четвъртокласници. Предлагам и цветен, и черно-бял вариант.
За четвъртокласниците - книги за ваканцията.ppt
avatar
+16 16 гласа

Празничен концерт по случай 50-годишнината от създаването на Пето основно училище - град Кюстендил


Патронен празник 2 (Автозаписан).doc
Хитър Петър.doc
Рецитал.doc
Колеги, тази година нашето училище чества 50-годишен юбилей. С колегите написахме горния сценарий. Използвахме някои идеи от Интернет пространството. Ако някой познае свои думи, благодарим му от сърце!
avatar
+18 18 гласа

ИЗУЧЕНИ В ПЪРВИ КЛАС ПРАВОПИСНИ ПРАВИЛА - тренажор


1_ИЗУЧЕНИ_В_ ПЪРВИ_КЛАС_ ПРАВОПИСНИ_ ПРАВИЛА.ppt

Колеги, това е тренажор за изучени в първи клас правописни правила. Напоследък нямам време да странствам из блога, но когато и да погледна, все нмирам ценни и щедро споделени материали. За което благодаря. Пожелавам успешно приключване на учебната година и пълноценна ваканция. Защото след ...
avatar
+2 2 гласа

Koнспект по математика

Здравейте! Аз съм учителка в детска градина. но в момента следвам магистратура. Трябва да изготвя план-конспект по математика от 1-4 клас с електронен игров модел-игра на компютъра. Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете, защото не знам как се прави.
avatar
+5 5 гласа

НВО по ЧО 2015г.

Колеги, има ли някой критериите по ЧО и може ли да ги качи? Как оценявахте при Вас 19 въпрос? Приема ли се за верен отговор -Подписване на Сан Стефанския мирен отговор. Той също е свързан с Освобождението.
avatar
+23 23 гласа

Игра "Стани богат" - БЕЛ-3.клас

      Здравейте колеги! Много време не съм писала, но следя вашите публикации. Благодаря ви за споделения труд! Той е вдъхновение и помощ не само за учителите в България, но и за тези, които преподават извън границите ѝ. Нека този дух и творческо вдъхновение не ви напуска никога!
     Наближава краят на учебната година. Преговорните уроци са лесни, но понякога и скучни за учениците. Дълго мислех как да проведа тези часове, така че да бъдат ...
avatar
+12 12 гласа

Годишен преговор - Миналото на нашия народ - ЧО, 4 клас, Булвест

http://dox.bg/files/dw?a=59c69876e1

http://dox.bg/files/dw?a=bdb2d7c963
avatar
0 4 гласа

Обучение по JUMP Math - НОВО

Институт за прогресивно образование организира двудневен семинар-обучение за методиката JUMP Math на 6 и 7 юни 2015 в Бургас, хотел Аква.

Обучителните модули са насочени към това участниците да добият цялостна представа за системата JUMP Math, метода, по който се преподава в нея, и новия поглед върху оценяване на постиженията на учениците. Ще бъдат представени казуси на учители по JUMP и видеозаписи на уроци. Ще бъде дадена информация как ...

avatar
+3 3 гласа

Анкета - групова работа и ИКТ

Уважаеми учители,
Предложената на Вашето внимание анкета има за цел да проучи някои аспекти на използване на интерактивни методи на обучение в лицето на груповите дейности в начален етап и ролята на съвременните ИКТ при организиране на разнообразни форми на сътрудничество между учениците. Изразените от вас мнения и отношения ще съдействат за усъвършенстване на педагогическата практика. Анкетата е анонимна и резултатите от нея ще бъдат ...

avatar
+23 23 гласа

Цветя за учителя

Cvetia_za_uchitelia.ppt