Преглед: >
 
Преглед: >
avatar
0 0 гласа

Ред за определяне на основна заплата в колектива

Здравейте, колеги учители. Бих искала да ви попитам как се  определят основните заплати при вас. За мен не е редно в едно и също училище да имаме различни основни заплати сред учителите. Аз работя на минимума, който е определен по наредба, докато колежка, която е на същата длъжност взема отгоре, макар че вършим една и съща дейност. Редно ли е това? Според мен би трябвало да има единни вътрешни правила за всички. Моля ви да споделите мнение. ...
avatar
+7 7 гласа

kalfova

88-Деление с двуцифрено число.ppt
avatar
+5 5 гласа

sl_kalfova

Сл.К.-Употреба и правопис на наречията.ppt
avatar
+5 5 гласа

Тошка

skazuemo toshka.ppt
avatar
+5 5 гласа

toshka

видове изречения по състав тошка упр..ppt
avatar
+5 5 гласа

Анкетна карта

Здравейте колеги,

Всеки човек, избирайки своето професионално поприще, го обвързва и с бъдещата си професионална реализация. В момента работя върху дипломна работа свързана с  проучване на нагласите на учителите за допълнителна квалификация. Знам, че за Вас учителската професия е призвание и гордост, затова точно Вашето мнение е изключително важно за мен, а и  да се чуе.

          .. ...

avatar
-1 1 глас

Пишете ли годишни оценки слаб 2 на ученици от ІІ - ІV клас

В училището, в което работя ръководството твърди, че нямаме право да пишем годишни оценки слаб 2 на ученици от ІІ до ІV клас, тъй като не могат да преминат в следващ клас с такава оценка.Споделете мнение.Благодаря.
avatar
0 0 гласа

ФВС - ЗИП

Колеги, здравейте!
Искам да попитам дали някога сте водили ФВС - ЗИП в първи клас? Имате ли нужното разпределение?
Благодаря!
avatar
+4 4 гласа

Интерактивни ресурси по АЕ

Събрах и класифицирах интерактивни игри и образователни сайтове с разнообразни учебни ресурси по АЕ в начален етап. Игрите могат да бъдат прилагани в класната стая или в помощ на  чуждоезиковата самоподготовка. Идеални са и за ваканционна забава на учениците, просто споделете тези ресурси с тях, които намирате за подходящи.
Желая приятна ваканция на всички колеги!
...
avatar
+1 1 глас

За работното време на учителите

Колеги здравейте,
Аз съм нова в блога и първият ми въпрос към Вас е колко часа е работният ви ден по време на дежурство ? От какво зависи ? Кой го определя ?
БЛАГОДАРЯ !!!