Преглед: >
 
Преглед: >
avatar
+14 14 гласа

„Мишка и жаба“. Уча се да преразказвам басня

Уважаеми колеги, 
Материалът, който предлагам е част от една интересна  поредица на издателство „Слово“ с автори   М. Цветанова, Ел. Сергева и М. Стефанова, която се нарича „Уча се да преразказвам“ . 
Третокласниците отново се срещат с Любчо и Яна, които им помагат да направят успешен преразказ на басня. 
В материалът са включени линкове към клипчето „Уча се да преразказвам“ и към кратка (подходяща за възрастта на децата) информация за ...
avatar
+5 5 гласа

Молба

Здравейте колеги,тази година за пръв път ще работя по "Успех".
Ако някой от вас до сега е ръководил "Арт студио", ще бъде ли така добър да качи тематичен план?
Благодаря предварително!
avatar
+3 3 гласа

Готов тематичен план за 2 клас по изд. "Просвета"

Здравейте колеги,надявам се да бъда полезен с това разпределение на всички тазгодишни "второкласници".
Поздрави и успех на всички колеги през новата учебна година :)
разпределение 2 клас.doc
avatar
+4 4 гласа

Здравейте, колеги!

Много ще съм Ви благодарна, ако откликнете на молбата ми! Търся разпределения по БЕЛ, Математика и ДБТ по учебниците на издателство"Булвест-2000".
avatar
+6 6 гласа

Обучения по JUMP MathСкъпи учители, каним Ви на едни от последните ни за тази година онлайн обучения по JUMP Math. Обученията са на 13 и 14 септември, безплатни са, тук можете да се регистрирате.
Очакваме Ви!
avatar
+10 10 гласа

Лино дъската в класната стая и извън нея

Какво е дъската Linoit? Как може да се използва в класната стая и извън нея? Как се работи с този инструмент? Разберете от тук и ми дайте обратна връзка като "залепите стикерче"  на дъската в този пост, за да разбера, че сте разбрали.Ако го направите успешно, означава, че съм флипнала класната стая успешно :) Ето още едно много добро приложение на инструмента - обърната класна стая.
avatar
+15 15 гласа

За колеги, обичащи колегите си

Моля Ви за малко помощ, да допълните предложените от мен,така че да се обхване оптимално добре развитието на уменията на детето по отношение на диктовките. Смятам,че попълнен този лист е подходящ за класно портфолио и страхотен подарък за колегите в прогимназиален етап.Критерии за оценяване 1.pdf
avatar
+6 6 гласа

Програма за СИП приложно изкуство


avatar
+34 34 гласа

КАЛЕНДАР ЗА УЧЕБНАТА 2014/2015

Здравейте, колеги! Това е първата ми публикация. Тъй като наближава началото на новата учебна година, ще ни трябва учебен календар. Седнах и направих един черно-бял календар и реших да го споделя с общността. Дано ви хареса! Изградила съм си традиция да подарявам по един календар на всяко дете в началото на учебната година, за да е по- лесно и на родителите, и на децата да се ориентират в почивните дни и ваканциите.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ . ...
avatar
+21 21 гласа

Наградки

Началният учител използва различни видове награди за поощрение постиженията на учениците и тяхното поведение.Няколко идеи, направени с офис 2013. Вмъква се форма, тя се запълва с картина, използват се ефекти за изпъкналост, ефекти на текст!
http://tpanayotova.blogspot.com/2014/08/blog-post_25.html