Преглед: >
 
Преглед: >
avatar
+1 1 глас

Тематичен план

Здравейте,колеги.
Тази година нашата инспекторка има нови изисквания - тематичен план,който се състои само от 4 графи - номер,дата,тема и забележка. Вече няма да пишем цели,задачи и очаквани резултати.
Имам нужда от разпределение по физическо възпитание и спорт , от изд. Булвест, а в него изискванията за вписване са - основни ядра и допълнителни ядра.
Благодаря и успешна година за всички!
avatar
+8 8 гласа

Помагало по английски език

Здравейте колеги :)
Обръщам се с молба към вас да ми препоръчате някое помагало по английски език за трети клас, с което сте работили и сте доволни. В ЗП работим по учебниците на изд. Просвета - Hello, трябва ми нещо за СИП англ. език.
Благодаря предварително за отзивчивостта :)
avatar
+25 25 гласа

Упражнителни листи думи

Здравейте искам да ви представя новите упражнителни листи думи  link: http://abv.lamez.org/dumi.pdf  от проекта http://abv.lamez.org/ те се намират в раздел "Материали" и са в два варианта черно-бял и цветен  във формат PDF. Подробна информация за всеки един раздел от проекта, както и за обратна връзка може да ползвате facebook страницата на проекта.

avatar
+6 6 гласа

МОЛБА

  Здравейте, колеги! Ето, че сме на прага на новата учебна година. Много Ви моля, ако някой разполага с книги за учителя от новите преработени издания на Просвета- 2 клас да ги публикува. Или има желание и разполага с преработените тематични разпределения да ги публикува. Много ще съм БЛАГОДАРНА!
...
avatar
+6 6 гласа

Разпределение за пиг 1 и 2 клас

Здравейте колеги!Спешно се нуждая от разпределение за ПИГ 1 и 2 клас.Като в първи клас букварчето и читанката са на Д.Убенова ,а всички други учебници са на Просвета.Ще ви бъда безкрайно благодарна.СПОРНА УЧЕБНА ГОДИНА!
avatar
+9 9 гласа

КНИГИ ЗА УЧИТЕЛЯ- ПРОСВЕТА-4 КЛ

По молба на Tani - книги за учителя по новите преработени издания на Просвета-4 клас, от където може да си направите разпределението.
БЕ-Р.ТАНКОВА-2015.pdf
ИКЧ-Р.ТАНКОВА-2015.pdf
МАТЕМАТИКА-МАНОВА.pdf
ИКЧ-Р.ТАНКОВА-2015.pdf
avatar
+4 4 гласа

Помощ за ЗИП!

  Колеги,моля за помощ ,относно учебните помагала,които използвате в часовете за ЗИП.Интересува ме БЕЛ 4 клас.Вчера е получено писмо от РИО,в което е даден срок до 3 септ. да представим учебните програми и тематични планове за ЗИП.
  В нашето училище преобладават ученици-билингви.Целта на ЗИП ще бъде -достигане на общообразователния минимум.Не съм убедена,че това помагало-http://http//www.e-uchebnik.bg/book/viewBook/2065 е подходящо . ...
avatar
+6 6 гласа

Нуждая се от съвет и малко помощ ...

Здравейте колеги!
Наближава 15 септември и моите притеснения започват,млад учител съм,на 24 год. това ми е втора година,ще водя втори клас и много се притеснявам дали ще се справя, за съжаление в моето училище не мога да разчитам на отзивчиви колеги,добре,че има този чудесен сайт от който черпя доста полезна информация.
Аз съм много чувствителна и притеснителна личност, не знам дали се справям добре,тъй като ми липсва практика,но много ...
avatar
+6 6 гласа

Системата JUMP Math

Здравейте, колеги!
Току що преминах теоретичния курс по системата JUMP Math и много ми се иска да чуя мнението на учители, които работят по нея, а и не само. Все още не съм взела категоричното решение да я използвам в предстоящата учебна година, въпреки, че много ми харесва и мисля, че би била полезна за учениците. Опасявам се предимно от това, че децата може да се оказват неподготвени за математическите състезанията, тъй като те са ...
avatar
+2 2 гласа

Разпрделени по предприемачество

    Здравейте колеги! Обръщам се към вас с молба - ако някой има разпределение по предприемачество за 2,3,4 клас,моля да го публикува.
    Предварително благодаря!