Телепортация

Телепортация на НЛО

Има един случай на отвличане(Бети Андреасон), когато е видян и описан апаратът за задвижване на НЛО и той се състоял от три стъклени топки.

Това е аналогично на проекта на Зиг за телепортация - в стъклените топки с използването на пълно вътрешно отражение може светлината да обикаля в кръг без загуби и да се акумулира енергията на мощен лазер, за да получат нужната енергия за изкривяване на пространството като в черна дупка по решението на Кер за въртяща се маса на общата теория на относителността.

При Зиг са предложени не стъклени сфери,a специални призми.

Cтава дума за черни дупки с гола сингулярност, които не могат за се получат по естествен начин в природата, но може да се създадат изкуствено ротиращата маса се задържа от отражателната повърхнина в случая сферата.

В момента на попадане в черна дупка за падащия разтоянията между звездите стават безкрайно малки, но при същинската черна дупка той не би могъл да се измъкне от дупката за да се възползва от това.

При изкуствено създадените черни дупки които могат да се управляват този проблем не съществува и те са ефективно средство за телепортация без ограниченията на пространството и скоростта на светлината.

Прави впечатление, че в схематично изобразения космически кораб от саркофага в Паленке също се виждат сферичните призми от системата за телепортация в двигателния отсек зад астронавта .




Експериментът Филаделфия

Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът "Елдридж" да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк.

Cигурно е използвано кумулиpане на енергия на електромагнитни трептения на резонансен принцип, устроиства от типа на еднополюсните генератори или нещо друго за да получат нужната енергия за изкривяване на пространството като в черна дупка по Кер ОТО.

Cтава дума за черни дупки с гола сингулярност, които не могат за се получат по естествен начин в природата, но може да се създадат изкуствено - за тях нужната енергия е по-малко - чрез създаване на вихрово променливо електромагнитно поле с две успоредни двойки намотки във всяка от двете намотки основни намотки се поставя по една за да се премахне индуктивното съпротивление.

Сондиране на времето

Пътуванията във времето са невъзможни, ,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето!
Екпериментите на Американците - проект Маунтрок
при който се създавало вихрово поле от специална антена симулиращо черна дупка!
Материята е вълнова функция (по Шрьодинген) или материални вълни(пак по квантовата механика)!
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като хорограма! бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) около ЧД тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материални те вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети!
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено!
Съществува и обратния процес, ако има предмет в черната дупка неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от ЧД, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние)
По подобнa прогрaмa за изследване на миналото работи например тайното общество Даманхур - използва сложна комбинирана установка за създаване на изкуствени ЧД с гола сингулярност, намотките улесняват управлението на процеса, а сферичнота призма осигурява постояннен базов светлинен кръгов поток и икономия на енергия(защото в намотките трябва непрекъснато да се попълват загубите на енергия!