0 0 гласа

Какво представлява маркетинг в социалните мрежи?

 

Независимо колко е голям бизнесът ви, то със сигурност сте разбрали колко е важно да имате поддържан профил в социалните мрежи. С тях достигате до повече хора, подобрявате класирането си и съответно увеличавате печалбите от бизнеса си. Ето защо е важно да имате добра изградена маркетинг стратегия, която да е на професионално ниво.  В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с тази уеб услуга.

Ползите от поддръжката на фейсбук страница

Вече споделихме, че ще имате повече  възможности, ако развивате страницата си във фейсбук. Сред тях повече посещения на сайта ви. Хората, които харесват страницата ви, респективно ще станат и ваши клиенти.

Друг начин за популяризиране на бранда ви е да накарате посетителите ви да споделят съдържанието. Това става само и единствено, ако е интересно и наистина грабва вниманието. Няма по-добра реклама от това хората сами да споделят за вас.

Споделянето и говоренето образно казано за вас прави добро впечатление и на Гугъл. Когато вижда, че нещата ви са споделени и имате добра репутация, съответно ви класира и на по-предно място.

Какво включва самата уеб услуга?

Сигурно се чудите как точно се извършва самата уеб услуга. Ето и етапите, през които преминава:

  • Публикации – ще създаваме качествено съдържание, което всеки месец да бъде публикувано.
  • Нова визия на страницата ви – ще я обновим, така че да ви представим в най-добрата ви светлина.
  • Ангажиране на потребителите – чрез интересни публикации ще създаваме мрежа от потребители, които да са лоялни към вас.
  • Анализ и подобрения – ще направим подобрения, така че да се класирате добре в търсачките и да надградите постигнатите резултати.
  • Организиране на игри – ще направим дейности, с които да ангажирате повече потребителите си с дребни награди.
  • Увеличаване на феновете – повече фенове означава да имате и повече клиенти. Ще се погрижим те да се увеличат повече и да имате ангажираност, така че да не са пасивни, а реални хора, които се интересуват от нещата ви.