Опаковане на принадлежности за двора и градината, преди да се преместите и почистите двора

Опаковането може да изглежда като лесна задача в началото. След това завършвате лесните рафтове и осъзнавате, че имате цял свят от оборудване, върху което да работите. Опаковането на неща за вашия двор или градина не трябва да е твърде трудно. Но има няколко неща, които трябва да знаете. Имайте предвид тези неща, докато се подготвяте. Така ще избегнете някои проблеми.

Първо Сортиране

Подобно на други части на вашия дом, вашият гараж и навес са пълни с неща, които не използвате. Разумно е да се отървете от тези неизползвани неща, преди да се преместите. Докато сортирате, оставете настрана торовете и отровите, които използвате за справяне с плевели, гризачи или насекоми. Вероятно не можете да ги вземете със себе си. Вместо това, проучете безопасното изхвърляне на пестициди , така че да не замърсявате вашата местна водна система.

Бъдете внимателни по-време на почистване на двора си и гаражите. Работете с екологични препарати, пръскайте тревата за да я изгорите и после окоппавайте на ръка или с трактор. А когато прускате зеленчуците, бъдете бдителни и наблюдателни, как те реагират на препаратите. Старайте се да произведете чиста продукция.

Ако имате много обемисти инструменти, сравнете разходите за преместването им с цената на подмяната. И не се притеснявайте да изхвърляте  тонове пръст или мулч, докато почиствате двора.

Почти всичко, което искате да опаковате за хамали, трябва да отиде в някаква кутия или кошче. Електрическите инструменти ще се поберат най-добре в оригиналните си кашони, ако все още ги имате – увийте ножиците и тримерите във фолио, преди да ги сложите в малък кашон.

Греблата и лопатите са склонни да усложняват нещата. В някои случаи може да успеете да ги увиете. Те може да са предизвикателство за опаковане, така че си струва да помислите дали имате нужда от тях. За д звършите с почистване на довра, трябва и тях да преместите някъде

Попитайте За Оборудването

Някои хамалски компании не могат да вземат големи предмети или оборудване, като хидромасажна вана или батут. Направете списък с тези неща и попитайте за тях, когато получите оферта. Когато опаковате оборудването, не забравяйте да го подготвите за транспортиране. Източете горивото и всякакви други течности. Увийте острите ръбове, така че да не режат хора, при изнсянето, след почистване на двора.

Ако трябва да изпратите оборудване отделно, имайте предвид, че спедиторските компании обикновено също имат правила за това как изпращат артикулите. Проучете ги предварително, за да избегнете объркване в последния ден.

Хамалите Го Правят По-Лесно

Преместването на вашите градински принадлежности и оборудване може да е едно от последните неща, за които мислите, докато се подготвяте за преместването си и изчиствате двора. Като следвате този съвет, ще намалите вероятността от неудобна ситуация. Ако сте готови да планирате преместването си и искате да знаете как професионалните хамали могат да помогнат, потърсете ценова оферта .