Грижи за хубави устни

Устните провокират, издават, съблазняват, радват.....
За да имаме изкусителни устни не е нужно кой знае какво, ето няколко съвета които подбрах за вас от нета. Wink



Подгответе устните си за червилото, като предварително нанесете овлажняващ балсам. Подходяща продукт е Коригиращият балсам за устни.

Ако искате червилото ви да издържи по-дълго, предварително очертайте и запълнете устните с молив за устни.

Още един съвет за дълготраен цвят на устните: нанесете червило, а след него поставете пудра за лице и отново нанесете червило.

Нанасянето на червило с помощта на четка е по-хигиенично и лесно.

За изкусителен на блясък на устните поставяйте гланц върху червилото!

Един от най-често срещаните проблеми е напуканите устни, които освен, че не изглеждат естетически красиво, но ви причиняват и болка, особенно при контакт със солени храни и алкохол. За да не изпаднете в подобна ситуация, е необходимо винаги да носите в дамската си чанта балсам за устни.

Ако проблемът е по-сериозен и балсамът не помага, намажете устните с висококачествен зехтин наколко пъти и изчакайте да попие добре.
При наличие на напукани устни, тялото ви дава и сигнал, че не поемате достъчно витамни и особенно тези от групата на витамин Е.

Увеличете приема на ядки и пиите витаминни комплекси, за да нормализирате нивото на витамини в организма.

При нанасянето на червилото също е добре да спазвате някой правила, които ще ви бъдат от полза. Първо подгответе устните, като ги намажете с овлажняващ балсам за устни. След това очертайте с молив за устни, нанесете червилото, като е добре да използвате четка за нанасяне. За съблазнителен блясък, след като поставите червилото, нанесете гланц за устни.

Малки трикове:

А за тези от вас, които предпочитат стандартните червила, може да използвате една малка хитринка – преди да нанесете любимия цвят, напудрете устните си с пудрата си за лице, това ще осигури по-дълготраен ефект на вашия цвят.

Всички мечтаем за сочни и плътни устни, за да постигнете този ефект е достатъчно само да нанесете гланц в центъра на устните, и то най-вече на долната устна, но в никакъв случай по целите устни, защото ще се загуби ефекта от оптическата измама, която създават бляскавите частици на гланца, правещ устните ни така желани...

Ако пък не сте любителка на цветните червила, а обичате само блясък, то тогава изберете такъв със силикон, така ще остане за по-дълго на устните и ще ги направи по-обемни...

Очертавайте винаги устните си с близък до цвета на червилото ви молив, дори можете леко да излезете от контура на устните и така визуално ще изглеждат по-големи, но не прекалявайте, защото обратния ефект е просто смешен. Всичко с мярка...