Какъв тип мъж ви подхожда?

Предпочитанието към определен цвят показва какъв трябва да е перфектният партньор.
За вашите желания, нужди и цели в отношенията може да се съди попредпочитанието към определен цвят. Ако не сте дефинирала съвсем яснокакъв трябва да е вашия идеален партньор, направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка.
И така, изберете един от посочените цветове – този, който ви харесва най-много. Не мислете – просто посочете един:

   Зелен
   Виолетов
   Оранжев

Избрахте ли?
   
Нека да видим резултатите:

 Ако сте се спряла на зеления цвят...
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си,чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства – че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори – ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.
Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.
  
 Ако сте се спряла на виолетовия цвят...
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.
Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.  “Виолетките”вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор,който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Далисте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащивиолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това випрепоръчваме да не отхвърляте всеки, както принцесата в приказката зацар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен “дефект”, а дадавате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си страна.
   
Ако сте се спряла на оранжевия цвят...
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви  позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви едостатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.
 Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор, който подхожда към брака като към нещо, което се прави “веднъж и за цял живот”. За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.
Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началотона едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, ада намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.