Как мотивирам учениците си да четат художествена литература

       Учебната година започна и е време да научим колко деца са чели книги през лятото. Искам да споделя  с вас своята  система на работа за мотивиране на учениците към четене на художествена литература.

       Отчаяна от факта, че с всяка година децата все по-малко четат книги, започнах да търся начин да променя това. Така се оформи една система от дейности, с която  нещата наистина  се промениха за децата от моя клас. Радвам се на успех и затова реших да го споделя с повече хора.

      Подготвила съм всичко във вид на презентация. Ако все пак нещо не е достатъчно ясно, можете да ми пишете на лични. С удоволствие ще обясня.  Стимулиращите награди / поздравителен адрес, поздравление и сертификат/ съм правила почти преди две години. Тогава такива бяха възможностите ми. Сред вас има царе на художественото оформление на грамоти и награди. Аз само ви предлагам идеята си.

      Всички в този блог сте сърцати хора. В навечерието на Международния ден на учителя аз ви пожелавам  дръзновението да не ви напуска, искрицата в душите ви да не угасва, а ентусиазмът ви да бъде все така заразителен!

     Бъдете здрави!

Как мотивирам учениците си да четат художествена литература.ppt

поздравителен адрес -момичета.doc

поздравителен адрес- момчета.doc

трети шанс - поздравление.doc

СЕРТИФИКАТ.doc