много сме силни сме:)

преди малко рпочетох един постинг на момо за бебетата около нас, това ми напомни на един мой постинг в другия ми блог (уви тук пиша много рядкоUndecided) за това с ще взема да го пейстна:)

"много сме - силни смеееее":)) това напоследък си повтарям при всяка нова "добра новина":) За какво говоря ли, ами за новоприетите в клуб "скоро бракувани" и "вече сме 3-ма"
Съвсем на скоро разглеждах снимките от една страхотна нова година - далечната 1997... като се загледах в хората, все мои добри приятели се оказа, че почти всички вече са женени, а и с деца... нещо, което ако тогава някой ми беше казал, щях да му се изхиля (особено за някои конкретни мои приятели) И нали знаете обичая, на сватбата да даваш пърче от сватбената торта на бъдещи младоженци - ами и по този повод се замислих и направих преброяване - резултатът е 4 бебета и 5 сватби, а може и да изпускам някого:)
    хехе, ЕГН или не, хич не ми пука, но тази година имаше толкова много сватби, родени бебета и бебета на път, колкото за последните няколко години, а така си мислих и за миналата година (като изключим бебетата, де) Ако реша да направя преброяване сигурно ще изпусна някого. Но факт е, че само от края на лятото до сега бях на 4 сватби, последната дори купона с приятелите още не е минал. Родиха се 2 бебета и научих за 3 на път - и това пак казвам са само някакви 2, 3 месеца :)))).
Както Ники се бъзика, от както аз съм "бракувана" и "мама" само юркам и другите да ни последват... е не, е точно така, но наистина много се кефа на всички нови сватби и бебета:) Всъщност открих колко изключително важно е приятелите около теб да са на "твоя вълна.." има по-голямо разбиране... взаимопомощ и бла-бла...
Сега се сещам да благодаря на всички мои приятели за това, че ми помагат и подкрепят - БЛЯГОДАРЯ ще гледам да ви го върна "тъпкано", както казваше една моя приятелка."

да ви кажа, след "много сме - силни сме" имаше и продължение 2-ра част. - Да още добри новини, още бебета на бял свят - като последното Виктор да е жив и здрав се роди точно преди 2 дниSmile А сега чакам племеничката ми , ще ставам леля:))) Уви малко ми е далече, та Дани по-трудно ще я учи на своите номера... ама ще го измислим някак си:)