Как да си свалим клип от youtube.com или vbox7.com без програма и как да извлечем музиката от него???

Сваляне на флаш видео и изличане на музика.pptЧесто харесвам клип, филм или мелодия на клип в  youtube.com и vbox7.com. Инсталирах си програма за сваляне от  vbox7.com, но за  youtube.com така и не успях... Днес докато се ровех натам-насам из нета, попаднах на интересна дискусия във форума на  БГ  МАМА. За моя радост това, което е описано и обяснено там наистина става и затова реших да го илюстрам в урок и да Ви го представя. Благодаря на участниците във форума и на vorfax, който се оказа главно действащо лице...:))). НЕВЕРОЯТЕН СТЕ vorfax!!! БЛАГОДАРЯ!!!Ето линк към сайта, в който може да си свалите музиката http://media-convert.com/vorfax го е публикувал и тук заедно с много други програмки...:))).

Току що видях публикацията на Роси за youtube в часовете по английски. Ето това е нещо полезно за тези, които нямат интернет в класната стая...:))))

Аз съм мнооооого доволна от това, което научих днес, надявам се и вие да сте доволни. Озвучих презентацията за по лесно. Дано не ви дразня...:)))

Спокоен следобед и спокойна вечер на всички!!!