0 0 гласа

АДВОКАТКА-ТЛАСКА-ПЕВИЦА-КЪМ-ИЗВЕСТНОСТ-адвокат-Пламена-Марковa

 
АДВОКАТКА ТЛАСКА ПЕВИЦА КЪМ ИЗВЕСТНОСТ



Не е лъжа това което се случва адвокат Пламена Маркова привлекателна интелигентна красива жена поема неисзвестната на България Даниела Маринова която от години живее в чужбина.3апознанството им датира от 2013 когато певицата Ивелина Балчева-Балча ги запознава.
2013 се оказва много щастлива за непозната на България като певица неизвестна Даниела .Самата госпожа Маркова поема е като пеленаче и реализира мечтите и.Адвокат Пламена Маркова е дългодишен доказан адвокат с голям авторитет и с голямо уважение.Името и се свързва с това че е била години наред Медиен адвокат името и е свързано с Петьо Блъсков и много други известни журналисти.
На фона на всичко тя подава ръка наедно без известно име на България Даниела Маринова която от години мечтата не и се сбъдва.
Пламена Маркова е дръпва не метри а километри напред благодарение на нея Даниела Маринова издава албум с песни озаглавен Обичам те.
Песента е по текст на Пламена Маркова а по музика на 3орница Попова.
Като Пламена Маркова няма да има подобни хора можете само да и се възхитите на човешкото което има в нея.И като адвокат и като човек.
Бог да е Благослови.