Четете докрай предупредителните табели :)

Докато си работех преди малко, минах през този постинг на един блогер, Alan Lepofsky, и не мога да се сдържа да не го публикувам тук за вас.

Алън е дал снимка на табела, чиято история си струва - подобни разказчета сме ги чували и преди, но никога не бях виждала реална табела. Авторите са от секцията за Лов и Риболов на провинция Британска Колумбия в Канада.  Както се вижда, тя дава информация на планинари, ловци и рибари как да се предпазят от евентуална среща с мечки в гората.

Единият съвет е: на дрехите да се закачат малки звънчета, които да предупреждават мечките за приближаващи се хора, за да не се стигне до неочаквана среща, един вид... Вторият съвет е да се носи сълзотворен спрей, който човекът да използва при неочаквана среща с мечка с цел спечелване на време за спасение.

Развързката е в последния параграф, и заглавието на  поста на  Алън е „Винаги четете предупредителните табели до край!” („Always Read The ENTIRE Warning”).

Вярвам, че всички разбирате този език и ще схванете края на съветите. Не искам да ви развалям момента с превод. Само подсказка: feces = изпражнения, фекалии.

Поздрави!

Снимката е от сайта на Alan Lepofsky –LepoLand