Защо компаниите произвеждащи игри ни мислят за тъпи?

Абе за EA става въпрос. Тея хора не мога да ги разбера. Имам чувството, че всички, който им купуват игрите са балъци и затова въпросните си мислят, че могат да им продадът каквото си искат.
Това подобие на игра NFS Carbon... По принцип не съм фен на игрите с коли - намирам ги за само губене на време и схващане на пръстите(с волан е друго нещо, там поне си правиш кеф), ама тая игра ме отвращава още повече от тях. Абе пълна глупост - как въобще си позволяват да пуснат такова нещо на пазара?!?
Това е простотия бе! Хубаво ще се гоним с коли, ама то бива завземане на територия, то бива борене за територия, ама това си  е прекалено. То, аз май наистина съм тъп щом се занимавам с това нещо?!? Уж да тествам графиката, но май ми се ще повече да видя докъде ще стигне простотията им.
Наистина графиката е супер. Колите са поизпипани, лъскави - но тази нереалистичност ми лази по нервите. То все едно с танк, движещ се с 250км през града минаваш - всичко чупиш, а на теб нищо ти няма. И някакви малоумни състезания! Комп. интелект е толкова тъп, че не е истина. Но нали все пак са се постарали да ти лази по нервите с малоумните си изяви. Oт началото всичко супер - за секунди вземаш всички нива, но накрая като че ли някоя слага трудността на "господ" и върви се оправяй.
Най-дразнещо обаче са филмчетата. Ааааааааа, толкова тъпи, толкова ... А, още по-тъпото е, че ме задължават да ги гледам - нито esc действа нито нищо.
Абе отврат. От днес почвам да страня от всичко направено от ЕА...