Superhosting.bg

Струват ми се добра компанийка :)
Днес купихме хостинг от тях.
Най-евтиния пакет за 1 година излиза 67lv,  а и ти плащат домейн името :).
Като ги сравня с host.bg и ми става лошо колко са изостанали Host.bg.

Тук за 6.85 на месец получаваш 10 MySQL бази данни. Ами че те са ми повече от достатъчни за хостването на един CMS, Forum, Галерия.
хах, ако искам може да си сложа и по-няколко :)
10GB месечен трафик! Ами, че това е супер бе! Хост.бг предлагат само 3GB! И всичко друго им е по-добро :) Оценка 6 им слагам

И нещо, което ми направи страхотно впечатление.
Поръчваме ние хостинга - пишем си данните и искахме да платим по банков път - написахме всичко нужно, натиснахме бутона за submit и след има няма 60секунди от компанията ни се обадиха, за да ни кажат, че са регистрирали поръчката :)

Имахме някакъв проблем с интернета, така че се отказвахме от банковия превод и се замъкнахме до офиса им във Варна (който ни беше на 5мин път. За какво ли въобще тръгнахме да плащаме по банков път? Може би, за да си докажем, че го можем хаха :)). Е, той(офиса) се оказа малко разочарование за мен. Някаква стая 4 на 3 метра, спуснати щори - не че ако бяха вдигнати нещо щеше да се види, но все пак.
Дори не забелязах табела отвън по сградата, на която да пише superhosting.bg .
Но въпреки това, хората бяха любезни ( е кафе не ни предложиха :)) и си свършиха работата.

Вече съм доволен :) Имам хостинг и може да се започне работа.

Ще видим и как ще се представи този хостинг :) Аз си се радвам на възможността да ни върнат парите, ако не сме доволни от услугата - нещо много хубаво в днешно време, защото не знаеш кой как ще те излъже :)