0 0 гласа

Благодарности!

 
Здравейте скъпи колеги! Когато миналата година започнах работа като начален учител и поствах зов за помощ или някакъв въпрос, вие откликвахте на моите молби. ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОДКРЕПАТА!
Тогава ви обещах да пиша как сме се справили с децата. И ето сега по време на ваканцията когато имам време да стоя на компютъра за удоволствие, реших да изпълня обещанието си.
Изтеклата учебна година беше най-емоционалната година в живота ми. На моменти (особено в началото) ми беше много трудно и се чудех дали ще се справя. После с децата привикнахме един с други и нещата тръгнаха от само себе си. Нещо повече - истински се привързах дори към онези, които най-много ме ядосваха. Те също много ме обичат, въпреки, че съм строга госпожа и въведох мои собствени правила за поведение в час и в училище. Много съм доволна и щастлива от постигнатите резултати както по отношение на дисциплината, така и по отношение на постиженията на децата. С шест от моите деца участвахме в "Аз и буквите", "Аз и числата", Национално състезание "Таралеж" - по всички предмети и децата се представиха отлично. Много се гордея с тях.
Две от децата ми обаче са все още неграмотни. Напреднаха съвсем малко през изтеклата учебна година. Има още две-три, които изостават от учебния план. С тези деца смятам да работя по програма "С грижа за всеки ученик".
Някой работи ли по тази програма? Какво е мнението ви за нея?
Друго важно нещо е, че попаднах в добър колектив, всички се подкрепяме и си помагаме.
Нямах представа, че работата като начален учител толкова много ще ми допадне и ще ме зареди с такъв ентусиазъм и положителни емоции. Защо някой не ми го каза по-рано! А по-важното май е, че ставам за тази работа.
В общи линии завършихме успешно. Нямаше да се справя без вашите съвети и препоръки. Радвам се, че ви има СКЪПИ НАЧАЛНИ УЧИТЕЛИ.