avatar

В отговор на "ПЕДАЛИТЕ- ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦАТА"

За тези, които са пропуснали знаменитата статия : тук   и тук


What the f.....k?!

Саше, бате, от де идваш? Отвратително е това, което си написал и според мен трябва да си остане само в личния ти блог, щом толкова държиш да поставяш етикети на хората.

Учудвам се на меката реакция на другите блогери по темата. Но може да са ти свикнали. Или просто да не са се наспали последните седмици, също като мен.

За кратко разяснение на тези, които не познават моята светла личност - хетеросексуална съм. Ако имате някакви съмнения по въпроса, породени предимно от коментара ми, моля не се притеснявайте да се свържете с фен клуба ми. За тях ще бъде удоволствие да ви потвърдят.

И докато съм на тема фен клуб, да си кажа, че не правя секс от вчера и въпреки това, съм супер далеч от въпросната бройка. Аз като една що годе прилична жена, на която рядко някой отказва, седя и се чудя… къде греша, че за 10 години сексуален живот не съм достигнала заветната цифра. Излиза, че всички са хомосексуални и се скъсват да правят секс помежду си. Сега, когато се запознах с тези „факти” ще имам нормален и стойностен живот, няма да си задавам въпроса „къде сгреших?”.

Чудя се, от къде да почна да ги нищя тези твои писания, Саше:) Зор ми даваш, но пък аз ако от зор съм се отказвала, девствена да бях останала… или „по- лошо” – хомосексуална.

Интересно ми е какви доказателства, и от къде ще ги изровиш, в подкрепа на педерастките изказвания, които четем. Както каза Лорда, педал е поведенчески характер.

Докато ти отделяш от времето си да търсиш доказателства в подкрепа на убежденията си, аз ще си по размишлявам… ей така от обща култура.

Не знам какво си мислите, че ви лъжат от 20 години. Аз лично все си мисля, че управляващите ни лъжат. Явно четете доста избрана, предимно… червена литература. Опитайте и другата, не бъдете щрауси. Или поне гледате Нешънал Джеографик.

Малко ми е жалко, че смятате, че хомосексуализма е основан на „неправилно” възпитание. Всъщност е много жалко. Идва ми да се изсмея.

Предвид, че влечението към собствения пол съществува и в природата, чудя се къде им куца възпитанието на животните. Всеки носи и мъжкото и женското в себе си. Ако едното надделее, въпреки пола, явно има предпоставки. Но това в никакъв случай не означава лошо възпитание.

Хомосексуалистите са наркотично и/или алкохолно зависими не повече от всеки друг човек. Правите си извадки и тълкувате нещата както ви е удобно на вас. И именно така съдите хората. Човекът си остава Човек, независимо дали чука или има желание да чука мъж или жена.

Искрено весeло ми става от твърдението, че хомосексуалистите са с по-лабилна психика и страдат по-често от депресия. От една страна специално за депресията не виждам какво го вълнува обществото дали съм в депресия, цикъл или каквото и да е друго състояние, след като не рефлектира върху него. От друга обаче, не говорим за обществото, а за едно частно такова, което работи избирателно върху фактите. Депресията, докато е просто депресия и бъде овладяна като такава, не е проблем на другите. И докато съм на темата… мисля, че не може да не се съгласите, че по- простите и необразовани хора, като например ромите (извинявам се, за тази формулировка) не страдат от депресии. Депресията е заболяване на мислещия човек.

Да се върна само, на разврата. След дълго ровене в интернет  за дефиницията, на тази дума… не постигнах особен резултат. Попрочетох  доста чужди мнения, но мисля, че ми допадна едно.

„Развратът си е безпътица във всичките й измерения. Липса на упование в каквото и да било.”

Разбира се дори такова повдига много въпроси и възможности за тълкуване.

 

 

" — Когато аз употребявам някоя дума — каза презрително Хъмпти-Дъмпти, — тя означава точно това, което аз решавам да означава, ни повече, ни по-малко.

— Въпросът е — каза Алиса — дали можете да накарате думите да означават толкова различни неща.

— Въпросът е — отвърна Хъмпти-Дъмпти — да си майстор. Това е всичко. "

 

Извода, е че всеки прави своето тълкование.

Ако обаче се придържам към направеното от БНС, а именно голям брой сексуални партньори, пишете ме и мен в категорията. Съдете ме ако щете. :)

Седя и си мисля, мисля си и седя, друг път хич не мисля и просто си седя, но сега не е така. Хомосексуалистите били по-склонни към перверзни изживявания. Предвид моя сексуален опит, като абсолютно хетеросексуална жена…. Ми аз съм живяла в заблуда. Всъщност съм неосъзната лесбийка. А какъв по дяволите му е проблемът на това общество, как обичам да ме третират в сексуално отношение и какво пречи на обикновения човек, желанието ми да ме вържат и напляскат? И това няма никакво отношение към сексуалната принадлежност ще знаете. Така ми харесва така го правя. Садизъм, мазохизъм, това си е моя работа. И да вметна, че ако и двете страни имат желание да си плащат за това, което правят, кои и какви сте вие да им давате тон в живота? Само защото на вас ви харесва безплатния, свободен секс, какво ви бърка, че някой ще си плати? Вие ли давате парите, от вашия джоб ли са, залъка от устата ли ви взимат?  И между другото, няколко пъти са ме канили да участвам в групов секс и все хетеросексуални….

Болестите и гей обществото.. много хитра формулировка! Ако си гей, ще се разболееш, ако си хетеро – пей сърце. ВЪПРОС НА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА Е! Специално за България, винаги съм твърдяла, че тя е доста ниска.

70% от гей обществото са педофили… Сега прозрях скрития им замисъл да имат деца… Абе вие нормални ли сте? Да видим.. познавам представители и на двете групи. Само дето хетеросексуалният е педофил, а хомосексуалистът не… Щастливка, а? Да попадна на тези от групата на 30%. Знам си аз, че господ ме пази и единствените педофили, от които трябва да се пазя са хетеросексуални.

За холандците да кажа нещо, може ли? Имах аз един фен от там, ама беше на повечко години. Но ако холанците се чукат като българите… 12 годишна възраст за секс си е направо смешна. Те сегашните на по 10 имат завиден сексуален опит. Пиша за секс, чета за секс и виждам секса около мен. По този въпрос не си правете илюзии да ми противоречите.

В интерес на истината… познавам гейове, които са бащи и лесбийки, които са майки. Но друго нещо не ми е ясно. От кога имам дълг към обществото да създавам поколение? Ще раждам деца, ако искам да раждам. А как стои въпросът с тези, които не могат да имат деца? Ще ги оневиним или.. абе я да ги изгорим на клада, да ги разпънем на кръст, майната им, като не могат да създадат поколение! Важното е, че нe са полезни на обществото.

И Саше, пиленце, да те светна, че няма нищо лошо в задоволяване на сексуалните фантазии, стига да не са в ущърб на някой друг. А колкото до определението „болни”… на хора със задръжки.. как да го обясня? Я по- добре си дай свобода на сексуалните желания (ако въобще имаш такива). Сексът при дръпнати пердета и загасена лампа, със жена проявяваща страст, колкото едно дърво, в мисионерска поза не е точно това, което се предполага, че трябва да бъде.

И да ти кажа… такива като теб са за комуни, а не хората, които просто предпочитат компанията на собствения си пол. И един съвет…  биографията на Хитлер, надали е най-подходящото четиво.

Ти да обясняваш на децата си? Надявам се, че нямаш деца, с това мислене не препоръчвам и да имаш. Горките! Че какво толкова имаш да им обясняваш? Че хората обичат въпреки всичко - въпреки себе си и въпреки тесногръдото мислене на такива като теб? Чисто хипотетично ти (ще) обичаш ли децата си? И на какво точно ще ги учиш? Да мразят други хора? Е, ако се позовем на великата теория, която подкрепяш, че проблемът е във възпитанието… какво ще правиш ако детето ти се прибере един ден вкъщи и ти каже, че е хомосексуалист? Представям си сапунен сериал от рода на… „ти не си ми вече дете, махай се, не искам да те виждам” И това ми било любов. Май хомосексуалистите разбират повече какво е любов и компромис, от прехвалените хетеросексуални.

Не мога да се въздържа и за друго… да ти кажа ли защо жените харесват гейове? Първо защото сме толерантни, а не коне с капаци. Защото имаме нужда от приятели, които ни разбират и разговарят откровено с нас, а не от псевдо мъже, които се бият в гърдите, бранят честта ни от вятърни мелници и се чудят как да чукат най- добрата ни приятелка.

Интересно ми е как ти хрумна да прикриеш цялата тази злоба към съвсем обикновени и нормални хора, зад загрижеността ти за децата. Като майка, мога да ти кажа, че има далеч по-страшни неща от това детето ти да разбере, че хората се обичат и дори да види прояви на тази любов. А такива като теб, са просто поредната заплаха за нормалното съществуване, възпитание и живот на младите хора.