avatar

Защо пуснах линка за многократните пелени на Мататама, обръщение към блога и администраторите.

Здравейте!

Преди няколко дни пуснах линк за многократни пелени във wiki-то на същата тази общност, и той разбира се бе изтрит.

Сега както виждате, го пускам пак, съвсем откровено и директно.

Преди моралистите да заквичат, нека първо изслушат каква е историята.

А тя е следната:

Моята роля в случая е, че съм познат на хората, които имат този онлайн магазин, и да - имаме уговорката да получа неголяма сума за промотиране на сайта им. Устна уговорка, с неустановен срок. Прочее, познат съм на познат на тези хора, и нищо не е сигурно от към моя материален интерес, така че не е той мотива за да имам нещо общо със случая.

Всъщност мотивацията е, че работя като SEO и маркетинг консултант напоследък, но в една тясна ниша и подбирам клинти, които са свързани с нещо "еко" в работата си. Всъщност мотивацията е че съм от онези "зелените" манияци.

А какво е еко-то в случая - именно многократните пелени. За първите 2-3 години от живота си вашия сладък малък хомосапиенс оставя след себе си около 2 тона неразградим отпадък, под формата на употребени памперси. Имам познат, живее в покрайнините на София, има малко дете, също.
Кучетата често обръщат цилиндричния контейнер за смет пред улицата, и смея да твърдя, че гледката не е красива.О, разбира се, може би на вашата улица няма кучета, които да разравят отпадъците. Но те са си около двата тона, дори и да ги парфюмирате. И не органичната материя е проблема!

Така че обръщението е към вас, скъпи мами и татковци.

Замисляте ли се за това!

И не, не държа да купувате от Мататама, има и доста други вносители, освен това ако не ви мързи можете да си ги ушиете и сами, нали. И както казах, не ми е движещ мотив в живота да си получа евентуалната комисионна !

2 тона отпадъци са малко в повече, срещу съвсем малкото което може да се направи !

Това е идеята на обръщението.

И последно. Начинът, по който сайтът им е направен ме остави без особено добри възможности да правя нещата без спам техники.

Така че ще спамя усилено докато не се уверя, че все повече хора ползват многократни пелени!