avatar

Актуализация 22 12 2019. Обилно изпотяване в леглото, напикаване. Съвременни протектори със суха горна част.

Как да предпазим себе си и леглото си при напикаване или обилно изпотяване

При деца и възрастни в къщи или временно заболяване на здрави хора волно или неволно се случва през нощта да се изпуснат в леглото. Инконтиненция(изпускане на урина)
В тази публикация ви запознавам с хигроскопични протектори от Австралия с четири слоя конструкция позволяваща здрав нощен сън дори да се се напикае вашето дете или вашия близък с който живеете заедно.

Хигроскопичния четири слоен  протектор остава в горната си част сух при напикаване. Различните слоевете 4 на брой позволяват в горната си част откъм тялото протектора да остане сух, да поеме в продължение на 8 часа до 2.5 литра течности(урина). Тези течности остават по-долу от сухата част в която опира тялото, като същевременно последния защитен слой не позволява течността да се попие от матрака или дюшека на леглото.

Също много важно нещо за тези протектори е че се перат и сушат машинно на 80 градуса и са за многократна употреба. Подробна информация може да намерите в сайта ми на страница Напикаване, изпотяване в леглото. Как да се предпазим, как да го предпазим? 

Напикаване, изпотяване в леглото Актуализация 22 12 2019

Протектори за защита на тялото и леглото при напикаване

Хигиена без баня, хигиена без тоалетна 

Хигиена без вода


Еднократни хигиенни санитарни изделия