Безплатна програма за генериране на работни листа

Колко време ви отнема създаването на работен лист по математика с който и да е текстов редактор?

Набиране на примери,  форматиране, дизайн…. На мен ми трябва доста време. 

 Този тук го направих само за 15 минути и получих  странички с верните отговори без дори да ги пресмятам.

Всичко това е възможно с програмата:

 

Програмата има платена и свободна версия. LIte е абсолютно безплатна и изключително лесна за работа. Предлага по-малко възможности от платената, но дори и те са напълно достатъчни, когато искаме да направим бърза проверка на знания, автоматизиране на умения свързани с овладяване на четирите аритметични действия, допълнителна работа. Генерирането става толкова бързо, че само за няколко минути може да имате няколко теста с различни задачи и примери, както  и вариант с верните отговори.  Може да принтирате директно или да запазите документа в OneNote и да го запишете като *.pdf .

Интерфейсът е лесен и интуитивен, просто трябва да пощракате на бутончетата, за да разберете кое за какво служи.  В края на страницата в сайта са дадени снимки от програмата, а вплатената версия има и видео.

В интернет има много онлайн генератори на работни листи, но когато връзката е слаба или просто - няма, това се превръща в проблем :), затова една такава програмка е спасителния пояс.

Авторите предлагат още програмки, повечето от тях са платени, но има още една безплатна, която генерира работни листа с упражнения по английски, испански и френски. За съжаление с кирилица не става ...

Още ресурси тук:

Моменти от класната стая

Популяризирайте Вашата страница също

Приятна работа!