МОДЕРНИ ВРЕМЕНА! Трупът- желан трофей. Луксът на килията - постигната мечта ето го днес култът на убиеца и откъде се взе тази "ценност" на ограбения дух!

  Какво е музиката – картина, която всеки рисува сам в  главата си

 Какво е  картината- музика, която всеки сам композира

В душата си . Описването на картина с думи винаги е непълно, неточно, повлияно от бои на преживяванията ни. Затова всеки път откриваме ново звучене  на минало, бъдеще и мечти.  Провокира   въображението на всеки с различна сила, право пропорционална на прочетените полезни книги. Те посяват семената на доброто до 25 годишната ни възраст. До която организмът расте на височина и ум. По нататък семената се превръщат в растеж на доброта и мъдрост.  Дава плодове и пример затова  е растежа на българската култура, резултат от полезните книги на първоучителите от 19 и 20 век. Знаем ги, но.. ги изтикваме в полето на забравата, заместени от насилие и  грубост за кумир на новите поколения на 21 век.

   Настъпи дефицит на доброта, намали показването на български  културни мероприятия. Бездарници имат микрофон и рубрика в печата, да хулят най добрите представители на нацията. „Питала мумията Пее е ли още Лили Иванова?! И прочие нелепости. В предаванията рубриката култура се слага на последно място и при изчерпване на времето- отпада

   Първа новина  на екрана  са труповете на убити и биографията на усмихнатите  убийци  Затворът се показва като престижно място, където държавата осигурява лукс, какъвто честният труженик не може да си позволи. Защото бизнесът не се трогва ( с изключения!) да налага най производителни методи на работа. У нас са най ниски възнагражденията за труд даже и при двойния стандарт- едно се плаща на работника, друго се декларира на държавата. У нас се купуват най скъпите коли и са натрупани автопаркове, които и шейхове не могат да си позволят. Световната тенденция на повишаване цени и доходи у нас се разбира едностранно- само нарастване на цените с много по висок процент, а на заплатите с нищожен или никакъв. В култ се издига престъплението, убийството, далаверата като форма на забогатяване, затвора- като мечтано бъдеще  в което с най малко усилия ставаш  медийна звезда за цял живот. Биографията ти- обект на описване, а и на подражание, за което добрите, успяващите с труд нямат място. Защото тези, които ни информират, няма да допуснат не само да покажат по умни, по заслужили и добри от тях, а и да продължат да израстват техни следовници.

     Българите никога не са били по богати от днес и по свободни, но

Се оказват заробени от диктатурата на медиите . Те

манипулират , превръщат в антинародна и антидържавна всяка наша мисъл. Да се руши. Да се нарушава закона. Да се опорочава всеки ден работата на  налагащите  законност дейци на съдебната система с непрекъснато оспорване решенията им. Не е възможно в един постинг да се посочат примери на преиначаването закона, Да се наричат в медиите и с помощта на медиите убийци водачи, причинили смърт по непредпазливост е престъпна форма на налагане  обстановка на нервност и неоправдан протест срещу съда.  Които нито за миг не нарушават закона, съдят според представените им доказателства и законови норми.

Но, в ЕС това се налага, като средство, да се сваля управлението. Кризите са благоприятно време за растеж на тиражите, но не и за развитие на  държавата.  Резултатно ще е да се инспирират скандали. Има грешки, но у нас от мухата се прави слон с помоща на медиите разбира се  Информацията се чете, както дявол евангелие. Все с лошата страна напред и все имали право да ни информират, но... като нанасят вреди. Има забрани, прилагани и в ЕС ,когато е се пречи на правосъдието. Напротив. Медиите са школа за обучаване на престъпници и при тази девалвация на хеподнодящите, дигитално неграмотни учители минава.

 Иначе журналистите са измежду най образованите, но не са натоварени с работа както съдиите и  вършат недомислия  изживявайки се като четвърта власт, която не могат да оползотворят за добро, защото не поемат отговорност, а само подкуп! Те са най корумпираните и зарова нямат вяра никому и на Бог дори! Но той всичко вижда.  Огледаите се и намерете истината. Бог не забравя злото!


    Видно е, че  в  никоя страна опозицията , хората искащи веднага власт не са клеветили така злобно държавата си пред ЕС. Поради което не защото има такива нарушения, а заради непрестанните доноси ” България може да не получи близо 11 милиарда от еврофондовете"   Тук по важното е, че няма разбирателство между политиците. Няма прошка. Няма градивна критика, а само унищожение!

  Доказателство за тази теза е, че съдът не намери за основателни нито едно от обвиненията. Най пресен пример е „Магистрала Тракия” съдът не намери нарушения.  Тя остана без инвеститор, а всички ние без магистрала. И като се вземат в предвид всичките не е чудно как изоставаме  сами препъващи се в противоречия и неразбирателство. България договори добри субсидии за селото. Има страни от ЕС, които искат да ги вземат за своите селяни и на помощ идва недалновидната опозиция, чийто амбиции се експонират по начин, така, че да се възползват другите от тези фондове. Важни са тиража и да дойдем на власт, а селото да трънясва. Кой ще го защити, като за защитниците най обидната дума е селянн или свиня, По добри са вносните меса и зеленчуци!  Защото няма такива злоупотреби, каквито се инспирират. Има нарушени, които се коригират. Но медии и опозиция ни ги представят на нас и на света, като кражби, злоупотреби, присвоени "100 милиона лева"  и т,н. глупости издавайки присъда, без да знаят нито фактите, нито законът. Няма да бъде осъден баткото, нито фирмите ЮЛ( юридически лица)  имат батковци и роднни. Няма присвоени пари, а  законите трябва да се преосмислят, да не се нанасят вреди или да се считат за престъпления нарушения или ... но има законодателен орган да ги реши, а не публиката.
 
Която се насъсква и манипулира, да не отдели зърното от плявата.   На всички нива се налага като изход грубостта, лъжата, убийството, унищожението  като  висша форма на общуване

Какво четем днес 24 май /2008  на празника на Българската просвета и култура ..."  При станалите шест убийства  два трупа са разчленени.  В основата на убийствата на деца от деца са дребна обида, която от морална и религиозна страна подлежи на прошка. Но нали е обидно да простиш в едно общество, в което не се допуска прошка а в култ се издига трофеят труп политически, икономически ( пак се опитаха да разбият банковата система, както го направиха преди  11 години )    физически

Налагащите законност са обявени за престъпници.Внушава   се че истинските    присъди се издават само от  медиите. Нали с вестник се убива муха и министър и у нас това често се случва.  Стамболов е посечен с брадва. Вече сме в модерни времена и други са оръжията на 21 век

  Още ли се чудите защо  толкова много деца у нас убиват деца. Ако не сте съгласни, Вие сте със сигурност от тези манипулатори, които прогониха всичко годно в чужбина, а сега тровят и подрастващите за които определят два пътя- в чужбина или в затвора! Защото ни информират целенасочено.

В техен частен интерес. Да имат голям тираж. Печелят битката, а държавата губи войната. Да се опазва и развива