Открито писмо до Валери Симеонов

от swetew на 17 май 2013, 09:00

Категории: Цитати - България - Коментари - Нещата от живота - Литература - Невчесани мисли - Политика
Етикети: политика , атака , избори , валери симеонов , скат , нфсб

 
Уважаеми г-н Симеонов,

Казвам се Светослав Минчев, на 49 г. от София. Завършил съм висше образование - БФ в СУ "Климент Охридски" през 1989 г. Имам 19 години учителски стаж като учител по БЕЛ.

Автор, съавтор и съставител съм на 20 книги (16 от които учебни помагала по литература, за да не ме помислят някои люде за графоман!).
Автор съм и на около 200 публикации в специализирани литературни и политически издания като "Ученически свят", "Пламък", "Безусловно", в това число и няколко материала във в-к "Атака" (някои от тях са препечатани и в този блог).
Членувам от 2006 г. в националистическата партия и винаги гласувам за "Атака".

Семеен съм, баща на две дъщери, смятам се за нормален човек, възпитан в хуманни ценности, стоящи много далеч от фашизма и комунизма.

Поради изложените причини не се считам за "малоумник", "глупак", "лумпен" или "овца" според Вашите думи и тези на г-н Енчев за избирателите на "Атака", изречени нагло и безсрамно в медиите.

С настоящото "Открито писмо" Ви уведомявам, че с удоволствие ще участвам в колективния съдебен иск срещу Вас.
Още по-удовлетворен ще бъда, когато бъдете осъден от българския съд. Тъй като очевидно Вие сте един от новоизлюпените новобогаташи в България, чиито спечелени по определен начин пари многократно надвишават интелектуалните му възможности.

С уважение: Минчев