Играта "Стани богат със знания" в три варианта

Хей свърши се и таз година, за раздяла дойде час и с този випуск… 

Мисля си за четирите години без един учебен срок, през които бяхме заедно. За тези няколко месеца на раздяла разбрах, че контактът ми с децата е част от смисъла на живота ми. Всеки начален учител ще потвърди, че приема учениците си като свои собствени деца.

А когато настъпи моментът на окончателната раздяла, сякаш нещо се откъсва от самия теб и… сълзите са неизбежни. Особено когато получиш и една такава картичка... 



Когато тази вечер чух думи за извинение за допуснатите грешки и причинените тревоги, си дадох сметка, че няма за какво да прощавам на децата. Каквото и да са направили, това не ме е обременило. Споменът за тяхна грешка или някакъв проблем има свойството веднага да се самозаличава, защото при децата няма коварство, няма зла умисъл.
 
След дългия увод, идва ред и на повода за постинга. За да отбележим края на учебната година, разиграхме в три групи играта „Стани богат със знания”, чийто шаблон бях разработила преди няколко години, но тези дни доусъвършенствах и напълних със съдържание. 

Качих трите версии в служебния ми skydrive, откъдето можете да си ги изтеглите. 

https://skydrive.live.com/redir?resid=D6AA424A9144BC80!119

https://skydrive.live.com/redir?resid=D6AA424A9144BC80!120

https://skydrive.live.com/redir?resid=D6AA424A9144BC80!121

Ползвайте със здраве!