avatar

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ в помощ на децата от Хаити

Първото събитие на еврокомисар Кристалина Георгиева




МОДЕРЕН ТЕАТЪР и БНТ ВИ КАНЯТ НА
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ И ЧАША ВИНО

БНТ ще излъчи директно на 14 февруари от 17,30 до 18,30 благотворителния концерт ВСИЧКО Е ЛЮБОВ на Модерен Театър под патронажа на г-жа Кристалина Георгиева с цел събиране на повече средства и чрез смс в помощ на децата от Хаити.

По време на концерта ще се проведе пряко включване по скайп – разговор с българката, отказала евакуация и останала да помага в бедстващата страна – Ралица Константинова.

От сцената на Модерен Театър ще каже своето обръщение лично българския комисар по въпросите на международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реагирането при кризи г-жа Кристалина Георгиева.

Звездите на Модерен Театър – Искра Ангелова, Кристина Янева, Стефания Колева, Маргита Гошева, Илиана Лазарова, Стефан Спасов, Иван Бърнев, Явор Бахаров, Иван Радоев, Тодор Близнаков и Асен Блатечки, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев ви канят на този благотворителен концерт с чаша вино в деня на влюбените 14 февруари.

фотограф Ерна Велия

Това е и последният ден, в който изпращайки смс на номер 1255 на БЧК можем да дадем своята помощ на нуждаещите се деца в Хаити.

На сцената на Модерен Театър за вас ще пеят Дони и Нети, Миро, Сигнал, Милена и Ревю, Насекомикс, Free Will Society, Вяра Пантелеева , Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от „Нощни птици”, тенорът Антонио Паторозлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от „Мюзик айдъл”, а ще танцуват Studio Dance Zone.

Любовта чака зад ъгъла на бул. "Евлоги Георгиев" и ул. "Върбица"!
В Модерен театър.
Средствата от билетите за концерта ще бъдат дарени на БЧК.

Начало 17ч.
Цена на билета 15 лв.