Oще едно звездно бебе представено на света :)

За Сури Круз се изписа много още преди да се роди. Говореше се, че лудият й баща-сектант ще кара майка й, Кейти Холмс да ражда, цитирам "като крава", със запушена с кърпа уста, без обезболяващи, само в присъствието на една акушерка, съпруга си и няколко видни сиентолози, приятели на Том. Говореше се, че бременността на Кейти (една от любимките ми) е инсценирана, че бебето е осиновено, после четохме че бебето не било осиновено, но не го е раждала тя, а жена сиентоложка, която е износила плода от яйцеклетка на Кейти и сперматозоид на Том. Говореше се, че крият малката тенденциозно, че сектата не им позволява да го показват на света до първата му годинка.

Но ето, че слуховете бяха разбити. Списание "Vanity Fair" пусна снимки на малката Сури заедно със щастливите й родители, братчето и сестричето й от предишния брак на Том и неговите родители. Бебето очевидно е одрало кожата на майка си, освен това е изумително красиво и доста усмихнато :) Снимките ще пусна в коментар, с допълнения към тях.

Е, Том Круз може да е луд, но се уреди с красива жена и още по-красиво бебе. Иначе този човек съм го признала за умопобъркан официално след интервюто му с Опра Уинфри, в което скачаше по диванчето й, хващаше я и я раздрусваше след всяко изречение, хилеше се с широко отворена уста и неадекватно,както и падаше на колене на всеки 5 минути. Склонна съм да вярвам всичко за този човек след това :))

Все пак да им е живо и здраво момиченцето :) Няма спор, голяма кукла е :)