/не/Вероятна история

 

Дами и господа и най- вече господа,конспирацията на ДОЖ* против мъжете се пропука.

Въпреки вродената им хитрост,става ясно че те стоят зад опитите за клониране и оплождане ин витро.

Поради женското си коварство те са наели учени само от мъжки пол да правят опити за клониране,е сложили са за цвят и една френска химичка,но и забравих името,склероза кво да пра,иш.

Оказва се ,че първата активистка на ДОЖ е била Мария Магдалена,по какъв друг начин може да се осъществи безпорочното зачатие освен чрез клониране или ин витро.

Свети Йоан златоуст предложил друг начин,но това е друга тема,да си продължим по тази.

Вече са налице първите резултати от борбата на ДОЖ против нас.Както се знае по последни данни на една жена се пада по-малко от половин мъж в световен мащаб .

На своя страна те привлекли кинорежисьори и писатели –фантасти за да агитират за тяхната платформа.

Няма да е далеч времето когато ще бъдем свидетели на такива случки:

Защото не предвидих,че ще ми се наложи да мина пред двадесетина строителни работнички,които похапваха,насядали на тротоара.Когато ги забелязвам,вече е твърде късно.Трябва да мина,което се и опитвам да направя,свел очи и преструвайки се на безразличен.

Никога обаче не бих могъл да си представя какво ще последва.Досега на улиците ми се е разминавало с някое и друго докосване,подвикване,подсвиркване,а един –два пъти с груби предложения.Но тук дали виновни бяха хубавото слънчице,обедната почивка или редките минувачи този час ?

Не знам.Щом ме зърват,те се вторачват в мен и ме разглеждат с ококорени очи,а като се приближавам още малко,започват да подвикват.

Има нещо унизително и садистично в това разсъбличане с поглед,своеобразно словесно изнасилване,чиято грубост ме стъписва.Пред мен се изправя една девойка с лунички на лицето и се развиква сред смеховете и насърчителните подмятания на другите :Момичета този сладур ще го сваля”**

Вероятно сюжета на филма “Секс мисия” на реж. Ю. Махулски ще се превърне в реалност в близките хиляда години

Оставям на вас да прецените дали е за добро или зло и за последно щом Азис е символ в тази държава,то тогава какво сме ние,а?

*ДОЖ-движение за освобождение на жените

** В постинга са използвани извадки от книгата на Робер Мерл “Добре охранявани мъже”