0 0 гласа

Жегата зад ъгъла: ГЕРБ и Борисов

 


 Жегата зад ъгълаГЕРБ  и Борисов
●Вече оставките не вършат работа, нужни са арести и стадиони, защото както е тръгнало,няма да имаме сили да се завлечем до урните.

 

●Мъжете не палят свещи, не ходят по нощни бдения, мъжете нарамват оръжия и сопи, и вдигат революции! Меч и огън може би ще оправят нещата.  Време, в което легендите оживяват. Защото има твърде много вълци в един свят без приказки...

 

 

●●При ГЕРБ бруталността и  цинизмът са издигнати в ранг на официална социална политика.

 

●Политическата отговорност трябва да бъде поета. 

 

●ГЕРБ премина мярката на централизиране и узурпиране от един човек на властта.

 

●Подозирам, че ГЕРБ ще се удави на дъното на пресъхналите язовири...


Малките партии и извънсистемните играчи не са алтернатива, нямат никакъв шанс, разводняват вота и работят по този начин за ГЕРБ. За да се кандидатира една личност първо някой трябва да извади едни пари, за да издигне, да предложи, рекламира и организира предизборната му кампания. Кой по дяволите и коя банка финансира антисистемни играчи?

 

● При  контролиран и купен вот, при неграмотно и купено малцинство, при  400 000 държавни чиновници, нормално е да победи мафията ГЕРБ. Впрочем с всеки избори намалява % за ГЕРБ. Това за тях победа ли е. Като вземем и в предвид ,  че едва 10% от имащите право на глас са гласували за тях?! Всъщност ГЕРБ управлява с 574 хил. гласа (9% от всички избиратели). Де факто ГЕРБ е в кома.

 

Гласували за Сидеров, Винкела или АБВ, Иванчева, Ваня Григорова(от „Отворено общество“ – град София, шефка на "Солидарна България", дъщерно НПО на  фондация "Фридрих Еберт"), Аптекаря-Дизел, бЮреков и прочие знайни и незнайни пионки, или ходили за гъби обаче яростно критикуват БСП и Нинова, че не свалили ГЕРБ...

Юлий Юлиев:  Изпитвам омерзение и дълбока родова обида с напомняне за петвековното турско робство заради официалното название Булгаристан от страна на Турция на официалната среща в Турция на Ердоган с Путин и Борисов за Турски поток, както и от слугинското и дебилно поведение на Борисов на тази среща.

Eleanor George:   Откритият днес поток се нарича TurkStream. В къщи всеки може да си го нарича както иска - дори Дарт Вейдър. Но името му е едно.

Човек като гледа българските новини, разбира, че ББ е бил в Истанбул за Турски поток, който можело да бъде наричан и Балкански поток. В кръчмата може би. Тъй като на снимките с ББ ги има и Вучич, и Ердоган, те също са споменати. Мярка се и Путин, но не се казва и дума за него.

Като гледа / чете световните новини, човек разбира, че Путин е отишъл в Истанбул, за да подпише за откриването на Турски поток с Ердоган. Един корпулентен бутащ се индивид, игнориран с досада от Путин и Ердоган, също е там, но няма никаква причина да бъде споменаван.


Някой беше казал, че в най успешните корпорации няма демокрация. 

Премиер, който сутрин договаря с американците доставка на американски втечнен газ, а следобед договаря с Путин и R-доган доставка на руски газ по турски поток, ке го бият много и всички.

 

И това е премиер, спрял три руски и един турски проекта.  Всички около мене са виновни, но аз - не".

Голямото предателство на един малък премиер;  Само заради признанието на Борисов : "Правим всичко за САЩ..." , Борисов пред парламента: „За спирането на "Южен поток" имаше натиск от страна на ЕС и САЩ”  и Борисов  от Турция на 22.09.2019: Независимостта не е важна, важното е, че сега сме с ЕС и САЩ.

"Унгария, това е нашата държава, нашият дом и нашият живот и никой друг, освен унгарците, не може да взема решения за тях"  - Виктор Орбан

"Каквото кажат големите началници" - Бойко Борисов

Този човек  трябва да бъде разстрелян за национална измяна.

Ярък белег на духовна селяндурщина е да се гнусиш демонстративно от народа си.  
Чужда държава официално заяви, че ще променя българската конституция... Това е недопустимо! Това е агресия. Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Надявам се да има кой да преведе думата на ГМР и гербопитеките.

За Баце- Майната ѝ на България! Важно е пиара,  позирането с футболисти и прегръщането с жени... особено с жени. Все едно. че жена не е видял...

Това е крадеца на джанки и банки-Бойко Борисов(БХ)

Най-големия простак на републиката още занимава цяла България, Европа и света  с простотиите си. Просто вече не може да се владее! Дрънка и прави глупости, обаче страхът го тресе яко силно, ама много яко и много силно…
Просто простакът никога няма да се научи да бъде, ако не обективен, то да се старае да изглежда поне малко обективистичен.
  Скандалите избухват като бомби и се застъпват един с друг.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/ochevidtsi-trpki-ni-pobikha-kogato-dnes-kray-pomorie-pripadna-ot-glad-mzh-trgnal-da-si-trsi-rabota_news650896.html?fbclid=IwAR32Zp5BegosPXOclSZgsWxJ9Axgc2-2n_nkhKfYMsUavEmi3R5iHRTjvSI

 "Интересен човек сте Вие! Всичко Ви е наред! Чудно… с такъв късмет…, и на свобода." : Остап Бендер; -  Иля Илф и Евгений Петров
Борисов ще хвърля всичко и всички в огъня, за да оцелее.

Едмон Дантес:     В американските военни бази в България се прехвърлят оръжия и спец части...за какво? За война с Иран естествено. България е най-близкия плацдарм, тъй като Турция е съюзник на Иран. Наивниците си мислят, че Бойко Борисов пришпорва строителството на магистралите "Струма " и "Тракия" за да ходят бързо на море, но истината е съвсем различна. Тия две магистрали плюс военния ферибот Бургас- Поти (Грузия) са стратегически коридор Солун - Баку на САЩ (заобикаляйки ненадеждната Турция) за тотална война с Иран. Нашето участие е съществено и Персия никога няма да забрави това! Управлението на ГЕРБ в крайна сметка ще ликвидира държавата България. Помислете си!

Заради САЩ  губим златни възможности. Докога ще търпим да ни се месят и да ни казват какво да правим? Закриване на окупационните военни бази на САЩ по земята на Ботев и Левски.

Krum Zarkov:   Отличителни характеристики на българската публична среда:

Едни и същи политици, медии и анализатори яростно бранеха министър, кмет или въобще политик вчера и шумно поздравяват ескортирането му днес.

За тях вотът на недоверие е популизъм и с нищо няма да допринесе за решаване на кризата с водата, но отвеждането на министъра пред камерите и качването му в брандиран спецпрокурорски бус е израз на висша воля за справяне с проблема.

Нено Димов е в ареста не заради водната криза,  а по искане на италианското МВР  и респективно Интерпол, заради вноса на боклук с ебола от Нигерия, минал през италианско пристанище с подписа на Димов.

                                                                    

https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Жегата-зад-ъгъла---ГЕРБ--и-Борисов


Не може вечно да се оправдават с Орешарски?  Той беше година премиер на ДПС с подкрепата на БСП при непрекъснати протести. 

ГЕРБ управляват повече от 10 години и на Пожарникаря все му е виновен Орешаря, Клошаря или Овчаря, на Бабата ѝ църцорка водата... И бабата с кюмбето, дето взриви Хитрино...!

ГЕРБ премина мярката на централизиране и узурпиране от един човек на властта.   "Някои хора съществуват просто, защото е незаконно да ги застреляш!"

Подозирам, че ГЕРБ ще се удави на дъното на пресъхналите язовири...

Всъщност Парите За Язовир Студена са отпуснати от Световна Банка Още През 2009 година(25.11.2009 | 19:53)!    Реалното строителство е трябвало да започне през 2010 година.    Ти Да Видиш!

Съсипват ускорено земята, въздуха, водата, животновъдството... и всичко необходимо , за да се живее в България! Невъобразим геноцид...

Любо Кольовски:  Лакомията е безконтролна алчност. Безконтролно и алчно изсякохме горите. Безконтролно и алчно съсипахме напоителните системи. Безконтролно и алчно раздадохме язовирите и водоемите на разни лакоми и ненаситни бандюги-бизнесмени, бивши сервитьори, тираджии, чейнчаджии, неграмотни спортисти, милиционери и доносници на ДС, нереализирани докрай БКП и ДКМС нискочели активисти, сега станали гербаджии  или прокурори, съдии и прочие.

Сега пищим, че някой (?) е източил язовирите, направил си МВЕЦ (малка водно-електрическа централа), печели луди пари от водата, която е държавна собственост и плаща стотинки в замяна. Същите типове палят горите и изнасят дървесината наблизо и надалеч. Обаче, внасяме смет и боклуци. И се правим, че не знаем кой и кои са виновните за съсипията! Но се радваме на специализирани полицейско-милиционерски "акции" и други смешни мероприятия.ГЕРБ ще си останат орда с главатар, който обича себе си, но не и държавата си. Главатар, който не може да довърши нито един даден му от избирателя мандат. Главатар, който се изхлузва винаги, когато усети жегата зад  ъгъла.  
Един  
българозатриец, отявлен безродник. Един нарцисизъм единствено се ветрее и мозъкът  обслужва само него…
Отмъстителен, безцеремонен,  експлицитен, груб, арогантен, агресивен и безпардонен, с  арогантна некомпетентност, иззад надуто, новобогаташко и безвкусно самочувствие,  дедов еднокнижник.
Бойко Борисов в Созопол: "Българите са точно като моите кучета, здраво трябва да се държат." 
България е държава, а не квартална банда. Напомням го на симпатизантите му на, които явно е приятно да ги наричат кучета. 

Само заради признанието на Борисов :  "Правим всичко за САЩ..." трябва да бъде разстрелян за национална измяна.

Значи, когато крадеш и те хванат, това е компромат!  "Превратаджиите" ли ви тикнаха апартаментите в ръцете, или сами си ги взехте? БСП не е във властта и няма ресурс за активно мероприятие от такъв мащаб. Колкото до плана „Решетников“, Путин ли нареди на "Свободна Европа", финансирана от американския Конгрес, да публикува компроматите? Или някой друг, ясно е кой. Кой дърпа конците на медиите в България? Не е Корнелия, нито „Решетников“. Толкова са затънали в батака, че даже и Майдан не е необходимо да се прави.
Армен ПоповЦял ден гледам снимки и чета коментари как Бойко обикалял интелигентния си и високообразован електорат с джипа и се питам, по какво се различава този човек от селски бабаит в циганска махала. И не намирам разлика. Вероятно, защото съм прост.

Както и да го погледнеш от страна на Наказателният кодекс чл.93, т.14 е подсъдимо...т.14. "Данъци в големи размери" са тези, които надхвърлят три хиляди лева, а "данъци в особено големи размери" са тези, които надхвърлят дванадесет хиляди лева.и НК чл.255 (1) Който избегне установяване или плащане на данъчни задължения в големи размери, като: (3) Когато данъчните задължения са в особено големи размери, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години и конфискация на част или на цялото имущество на виновния.
Та, явно и безспорно Цветанов е укрил данъци и следва да бъде съден и да МУ бъде конфискувано цялото имущество съгласно българското законодателство...
Кражбите, апартаментите, асансьорите, пропадането на новооткрити участъци и прочие са вдигнали рейтинга на ГРОБ...
Две/трети от министрите са в оставка заради кражба, а дебилите продължават да харесват и да гласуват за Герб…

Гледам самодоволните оядени политици, вторачени единствено в кокала на властта, загубили   човешкото в себе си. Преговарящи за комисионни, крадящи и насън от нашите пари. Те не се трогват. Те не чуват. И Европа не ни чува. За стоновете и плачът на българите всички са глухи. Остава само сами да си помагаме в нищетата и безвремието, в което живеем. Точно преди една година. Кости, Воден, Крайново и Странджа вече бяха „ошетани””
https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Политически-коментар--след-избори-за---Парламент
Майната 
ѝ на чумата,майната ѝ  на хакерската атака. Важно е пиара и позирането .....особено с жени.   Все едно. че жена не е видял...
Дойде ли време за Честванията на Бузлуджа, Баце се видиотява.


 Обещава, че хората ще бъдат обезщетени, а всъщност ще отпусне 300 лв. на двор само за дезинфекция, но не и за умъртвените прасета.

Големите свинекомплекси ще бъдат обезщетени с европейски и национални средства, но за 20000 работници в тях- нищо


 Румъния е взела сериозни мерки лично срещу Бойко,както и срещу правителството ни и е изпратила протестно писмо до ЕС,в което се казва,че за африканската чума не е виновна северната ни съседка.Така става ясно,че африканската чума е измислена от Бойко и правителството му,за да си осъществят някакви свои намерения.


Само заради признанието на Борисов :  "Правим всичко за САЩ..." трябва да бъде разстрелян за национална измяна.
Всъщност болестта не е чума, а е бяс, бяс по управляващите. Отдавна сме свикнали българският премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Баце кара влака към АДА…   

Сами си написахме препоръките, според които ни скроиха шапката. Скучно му е на Запада и сложно, та затова и се забавлява, като гледа колко шутовщина можем да понесем. Засега сме ги впечатлили и вече си обясняват как редовно допускаме едни и същи исторически грешки, при това с един и същ пламтящ ентусиазъм. Оказахме се добра територия за експерименти.

И тоя БХ  го гони дългата ръка на психиатрията.  
Явно Баце не си пие хапчетата. Марешки, отпускай му хапчета бе. Алоо психиатрите, де сте ве?!         
Е, такова нещо като сега и по времето на Живков не бяхме виждали. 


 Не понасям всички отрочета на БКП, но ГЕРБ е най-гнусното от тях, най-арогантното, агресивното и безпардонното. 50 нюанса простащина.

ГЕРБ-това е втория ешелон от нереализирани комунисти на БКП.

ГЕРБ е диагноза. Диагноза- геноцид.

Част от тия десетилетия са и десетте години управление на ОПГ ГЕРБ, а главатарите на тая шайка, не спират да се хвалят със строителството на некачествените си магистрали и декорирането на панелките, което кой знае защо наричат "саниране".

Да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати се нарича шизофренизъм.
Борисов служеше(и продължава да служи) на други, чуждестранни господари. И на тях се отчиташе(и още се отчита). Та нали наскоро той сам си призна, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация „Ханс Зайдел“(Ханс Зайдел е нацист ,който след 1944 год като вижда дебелия става американски шпионин и така оттървава дръвника ,фондацията всъщност е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа, Борисов е техен кандидат и сътрудник от август 2005 год., а Цветанов е закачен паралелно с него…

Фондация Ханс Зайдел е на ХСС, който пък е основан след Втората световна от бивши офицери от хитлеровия вермахт. Дълги години почетен председател на ХСС бе Франц Йозеф Щраус, личен приятел на Тодор Живков. Всяко ходене в Германия на Цецо е свързано с гостуване на „Ханс Зайдел“. Изглежда от там са и хонорарите, чийто източник той не пожела да разкрие. Направете връзката сами, дори по линията на Сакс Кобург Гота. А в България е пълно с калинки, запленени от спортните умения на Боко и Цецо. Покрай връзките с американците, предполагам ЦРУ стои зад фондация „Ханс Зайдел”)
- действие, по същество криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина.  


Николай Младенов, министър на външните работи – Програмен директор на фондация “Отворено общество” – София (1996-1998)

Томислав Дончев, министър за еврофондовете – От 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб “Отворено общество”- Габрово, Програмен директор на фондация “Отворено общество” (2004 -2007)

Сергей Игнатов, министър на образованието – Ректор на соросовия Нов български университет.

 

Лустрация трябва, НО за политически партии, проекти, сайтове, медии,  хора,  финансирани и зависими от чужди НПО, което е действие, по същество и криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина.

И по същество финансирането на такива субекти от чужбина се нарича предателство.

Кой какъв е бил преди да се настани в ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“.
•Ето кратка справка:
Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново, но завършил факултет “Пожарна безопасност и защита на населението” на Школата на МВР в Симеоново. Напуснал пожарната, защото не пожелал да напусне БКП при деполитизирането.
Цветан Цветанов – син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.
Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен.
Николай Младенов – син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).
Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП – Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП.
Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.
Ивайло Московски – първа щатна работа в Мултигруп.
Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив
Стефан Северин

ПРОСТО ПИТАМ: Както си стоях, та се замислих: защо никога Борисов не е споменавал баща си? Той се прави на мачо, а не е женчо, но никога не отваря дума за баща си. Баща му е подполковник , пожарникар – нека Борисов да каже защо е изгонен от пожарната? Аз знам, искам го чуя как ще излъже! Защо Цветанов не говори за баща си – шофьор на шефа на Държавна сигурност генерал полковник Григор Шопов? Сигурно баща му е бил почтен човек, затова Цветанов се срамува? Защо Лиляна Павлова не говори никога за баща си, а още повече за дядо си – партизанин от отряда Чавдар? А баща й до 10 ноември 1989 година е бил на работа в ЦК на БКП и е достигнал една добра иерархия – замистник –завеждащ отдел и комсомолски секретар. А сега се е скрил, милият, във Варна , та дори е професор! Защо, бе, Лили, не се срамувай, говори! Защо Цецка Цечева не говори за баща си? Защото няма морал! Да ги изреждам ли тези политически какавиди? Те се отричат от бащите си, и държат в резерв майките си – само и само да бъдат! Така действат само политическите влечуги!

Стефан Северин
15 мин. · 
ФАКТ И КОМЕНТАР: Заглавие в сайт: „Антон Тодоров: Синът на кадрови офицер от РУМНО и внук на шумкари оглавява кабинета на Румен Радев” Какво откритие на откривателя Антон Тодоров! Хайде да му помогнем: внучката на партизанина от отряд „Чавдар” – Георги Павлов, министър и съратник на Живков, беше министър на Борисов и сега кандидат за европарламента от ГЕРБ – Лиляна Павлова. Синът на шофьора на шефа на Държавна сигурност – генерал Шопов, Цветан Цветанов, беше министър на вътрешните работи на Борисов, шеф на парламентарна група , а сега шеф на предизборния щаб! Синът на полковник от специалния отдел на Софийското МВР, офицер от пожарната, член на БКП е десет години премиер – Бойко Борисов. Щатен комсомолски секретар и син на партийни БКП функционери от Благоевград беше президент на ГЕРБ – Плевнелиев. Бивша партийна секретарка на БКП в Плевен беше председател на парламента, кандидатка за президент на ГЕРБ , а сетне и министърка на правосъдието – Цецка. Син на полковник от Държавна сигурност беше министър на външните работи в кабинета на Борисов – Н. Младенов…Да спрем, а? Макар че има и още! И тези стигат за подсещане на А. Тодоров


"УСПЕХИТЕ" на Борисов! За 10 години управление:

•ДВА милиона прокудени българи от родината им. 
•СТО и десет заличени села. 
•НАД двеста закрити училища. 
•33 закрити болници. 
•4 МИЛИАРДА заграбени от КТБ и следите заметени.
•16 МИЛИАРДА източено ДДС и виновни няма. 

НИТО ЕДИН осъден по високите етажи на властта. 

•БЪЛГАРИЯ е най-бедната и корумпирана държава в ЕС. 
•БЪЛГАРИЯ е на 111-то място по свобода на словото. 
•БЪЛГАРИТЕ са най-бедният, болен и бързо изчезващ народ в Европа. 
•ФАЛИТ на Олимпик, над 200 000 "ужилени" българи. 
•ПОГРОМ над ТР и изтриване на задължения за над 20.6 МИЛИАРДА лева несъбраните поради изтекла давност. Поради умишлено и престъпно бездействие на НАП. 
•НИТО ЕДНО разкрито показно убийство. 
•НИТО ЕДИН изпълнен проект, без да се налага ремонти и ремонти на ремонтите. 
•МИЛИАРДИ за саниране и крадене има, а пари за децата с увреждания няма. 
 
•ПО времето на Борисов клошарите се превърнаха в универсални виновници, а бандитите, мутрите и мафиотите вилнеят безнаказано из цялата страна. 
•ПО времето на Борисов чумата се завърна по земите български. Ченгета, комунисти, мутри и корумпирани партийни калинки превзеха държавата. •Мафията превзе държавата. 
•Крадат от всичко - от проекти, от бюджет, от общини, от болници, крадат дори от лекарствата на болните и храната на децата в детските градини. 
•А най-страшното е, че ограбиха мечтите, бъдещето, живота и надеждите на цял един народ. 
Може да допълвате списъка с успехите! 

Влади Горанов ми е любимото мръсно копеле от ГЕРБ. Да вземеш кредит, да го изхарчиш по поръчки, да им събереш ДДС-то, да го наречеш бюджетен излишък в размер на 3.5 милиарда лева и да обявиш това като доказателство за стабилност и икономически ръст. Тук не трябва да си финансово невеж, или нагъл лъжец. Тука си иска да си извратен.
© Ванко Българионъ Николов©° ®

На всяка гореща точка, след всеки скандал се появява на бял кон /мерцедес, хеликоптер, самият Бойко Борисов, та даже и пеша, дава интервюта,  заканва се, раздава правосъдие, размахва пръст и обвинява...

И ако той не нареди нещо да се случи, в България нищо не се случва. Пък ако случайно нещо стане, той пръв ще отиде да го оправи.

Пожари гаси, протести потушава, сделки оправя, ако може ще спре и горещата вълна, но засега се въздържа.

 Направо Батман. Култът към личността репички да пасе...

Обаче той си е същият БХ, дето управлява държавата като чужда...

Хубаво е да се прави човек на оригинален, но трябва да се усеща когато започне да става досаден и да прекалява...


•Онези, които преди години "управляваха" улицата, сега управляват държавата.  БХ-полу-грамотен, самоуверен, самодоволен, нагъл простак,  дето управлява държавата като чужда. 50 нюанса простотия, коварство, арогантност- "Борисов"І; ІІ и ІІІ, цацата и бацата... или как се така ще се изпуще келепирот...  Оня БХ, джендър-премиер само фърчи из Европа и бръщолеви простотии  и се прегръща и целува наред, а народа ни плаща сметката,   плаща и за трюфелни срещи.   Осъден за лъжа управлява държава и никой не му иска оставката.

Българското Европредседателство се оказа един голям провал и то не само поради Западните Балкани и Русия. 

Трошете си главите, плащайте му сметките- вие, децата и внуците ви !

За да продължава да управлява в България и да запази това положение БХ е готов на всичко. Абсолютно на всичко.

БХ Джендърлиев първо беше  самоуверен, самодоволен, арогантен, нагъл простак, говорeшe така, сякаш преди малко e говорил лично с Бог;после изпадна в обяснителен режим; а сега вече е в "Молещ се режим". Отива си...

Било ни яд за успешното му европредседателство. Пък ако му правим сечено и всяка година избори- няма да видим западни заплати. Ще каже чиляк, че сега трети му мандат ги ринем с лопатата.

БХ, джендър-премиера  обаче има време да фърчи из Европа и да бръщолеви простотии и да се прегръща и целува наред, а народа ни плаща сметката, плаща и за трюфелни срещи. Осъден за лъжа управлява държава и никой не му иска оставката.

За да продължава да управлява в България и да запази това положение БХ е готов на всичко. Абсолютно на всичко.

Няма пасти за теб,  беденият български електорат, и трюфели няма. Има сметки,  данъци и задължения. И сватба…

Утайката горе си повярва, че народа долу е дебилен и я подкара съвсем през просото.   
Без род, без родина, без морал, без чест, без душа, без гръбнак, без съвест и без срам,  дегенерати  и  колаборационисти


Нетаняху към Борисов: Искам да Ви благодаря, че отстоявате интересите на Израел. (Канал 3, новинарски блок)

Някои герберасти явно вече са изработили условен рефлекс на Павлов и като видят,  и чуят някъде "МАФИЯ", инстинктивно скачат в защита на Борисов...

БХ запали фитила на бунтовете в любимите му Западни Балкани, изпълнявайки нареждането на Вашингтон да уреди вкарването на Македония в НАТО.  Всичките му начинания, постигнати с „НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ”,  както сам казва, както и  всичко направено досега от него въобще като управление,  е с разрушителни последствия.

Колко е мрачно да си някой

и като жаба мокра

да казваш цял ден свойто име

пред възхитена локва !

 

Емили ДИКИНСЪН

Аре кажи тогава бе изрод, с какво са пълни самолетите които кацат от Германия на летище Безмер?

Стокхолмският синдром. Обожавате тираните си...

Европредседателството: Само няколко знакови убийства, няколко избягали затворници, тук-таме по някоя чистачка и мангали биещи полицаи...

Че той, Стамболов, ако беше жив, щеше да ви изпозастреля, бе, нещастници!

Може би не е лошо да ви се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите!  

Дойдох до заключението, че безкръвния преврат не води до нищо добро.

Една баба дето лееше Куршуми викаше - "Куршумът бабе  лекува всичко".  И представа се няма, колко е права...   

Чили 1973.Стадион Сантяго. Пиночет разчисти всички боклуци. И ние имаме стадиони, нека да ги използваме рационално. 

Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите!


Може би не е лошо да ви се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България  и с Българите! По Българският път място за ГЕРБ няма. Защото в тях няма  род, родина,  морал, чест, душа, гръбнак, съвест, топки и срам,  те са дегенерати  и  колаборационисти. 


Борисов:  Увеличавайте им данъците кметове,не ги жалете !?

   

 

Encho Ivanov-bagera:   Издънихте се господин Борисов! Тотално се провалихте!
Това, че владеете администрацията, която е единствената работна ръка в това, което се нарича държава, а всъщност са остатъци от такава не ви* прави далновиден политик.
Откривахте пречиствателни станции на килограм, а в страната върлуват различни видове чуми. До колко не са поръчкови, не се наемам да кажа.
Положите два метра асфалт някъде и започва кудкудякането по радиа и телевизии досущ като кокошката когато снесе яйце и цял ден вдига гюрултия, та да я чуе цяло село какво е свършила. Ама, че на другият ден започва ремонт след ремонт, виж за това не се кудкудяка.
Прочем какво стана със западно-балканската политика?
Нещата вървят май към пълно фиаско?
Сърбия си гледа нейната си политика и даже външния им министър има куража дори да ви каже по нежен и абсолютно "дипломатичен" начин да си гледате работата и вие подвихте опашка.
Същото направиха и, вашите двама "верни" приятели Заев и Ципрас. Отсвириха ви и окончателно заличиха българското потекло на така компромисно наречената "Северна" Македония. А вие си се напъвайте и ходете всяка година на панихидата, която с удоволствие ви устройва Заев по случай годишнината от затриването на българщината там.
Седите скрит като мишок сега, когато цялата страна негодува заради феномените "чума". И не толкова, че не може да се случи, а как стана така, че удря все по нас, от къде дойде, какви превантивни мерки е взела държавата за да се предотвратят?
Това са въпроси, по които се мълчи упорито, включително и от вас. То няма и какво да кажете!
Те свинефермерите "доста тактично" си казаха, че е незаконно да се гледат прасета в дворовете. Поминък, който не е забраняван и през турско дори.
А учителят ви Живков, дори поощряваше отглеждането и закупуваше такива за бившето ДСО "Родопа".
Та и тук се оказа, че е бил по-далновиден от вас, чедата на супер компютрите и модерните "хаквания".
Та господин Борисов, в момента плявата само пуши, но като пожарникар би трябвало да знаете, че поизсъхне ли лумва такъв огън, че и най-опитните пожарникари само го гледат.
А вие имате ли кураж да си овладеете касапите, да им сложите юзда?
Аз лично дълбоко се съмнявам, защото имам усещането, че те са по-властни от вас.
И едно последно мнение, лично мое,
Все повече и повече изпадате в положението на реформаторите.
Преяждането(по селски бабичасването) с власт води до отхождащи процеси, било то отпредЕ или отзадЕ!
И накрая идете и целунете ръката на Нинова, че не се възползва от момента да ви свали от власт. Сигурно не знае как?

* Буквата в началото на учтивото обръщение е умишлено малка, а не главна както е по правилата.

http://epicenter.bg/article/Prezidentat--Shipka-ne-e-myastoto-da-komentiram-intrigite-na-ministar-predsedatelya-/191079/2/0?fbclid=IwAR1KOBlszdWzObPg_FQY1YfdgyQYAIFd_SCNLKNUUnoBh47kdtCiZylRyrw


Борисов:  Увеличавайте им данъците кметове,не ги жалете !?

Откъде на къде тоя полуграмотник ще открива частни мини, в качеството му на какъв го направи, кой и защо им подари мината?!    Да не е  му бащиния?!

Траките сами са си добивали и обработвали златото, а не са викали Дънди от Канада да го прави, като ние днес

От България се изнася златото ни, а се внася евробоклука

.Чл. 18. от Конституцията на Р. България:  (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.

Само заради признанието на Борисов : "Правим всичко за САЩ..." трябва да бъде разстрелян за национална измяна.

Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.)

Лустрация трябва, НО за политически партии, проекти, сайтове, медиихорафинансирани и зависими от чужди НПО, което е действие, по същество и криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии, лица, медии  нямат право на финансиране от чужбина
И по същество финансирането на такива субекти от чужбина се нарича предателство.
Може би не е лошо да им  се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите! 

                                                                                                                                  
Баце се скарал на журналистите и те млъкнали като напикани. Защо Баце се кара на българските журналисти, след като информацията за Габриел бе пусната от европейската секция на авторитетното американско издание Политико. Т.е. от Брюксел. Защо не държи такъв тон на журналистите в Брюксел? Отговорът е много прост. Там така не може. Ще го направят на нищо, ако им каже такова нещо. Тука може понеже медиите и властта са в един омагьосан порочен танц от години.
 “Ще се научите да питате нещо, което важно, а не измишльотините на някого. Защо ти е ресор „Земеделие“, там парите са разпределени ясно и точно между всички държави.

С една дума не може да се краде…

Как ще измием името българин след ГЕРБ,не знам ? Пред себе си, пред децата ни, пред света...https://www.duma.bg/dannite-za-33-000-klienti-sa-otkradnati-ot-dsk-n198663?fbclid=IwAR2W479GD06hkcD2XG75COD1hs1mqZDmICP2no5EKydEK81MIewWxwTiSiw
© Ванко Българионъ  Николов©
° ®••