Всички постове по софия ключова дума

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Безумният ремонт на Западен парк

Близо две години нямахме достъп до Западен парк в София. Причината беше - ремонт на представителната част на парка. Първоначално ремонтът трябваше да отнеме една година, но след това информационната табела на входа на Люлин след тунела изведнъж се смени и се появиха още няколко месеца бонус. Когато и те изтекоха, табелата просто беше махнаха и остана да стърчи само основата и.
Общо около две години отне този емблематичен ремонт, а след като ...
avatar

ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИК - СОФИЯ ЧАСТ ОТ РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС 4 МАЙ 2013

Скъпи деца, ученици, учители и родители - Станете част от празника и рекордите на Гинес.
Всеки може да участва, като рекордьор на 4- май 2013 година в София, за да боядисаме заедно великденските яйца.

Уважаеми учители, ще се радваме да популяризирате сред учениците конкурса и проявата, и да станете част от Рекорда с Вашето училище. Заповядайте.
 Малки и по-големи момичета и момчета, донесете на мястото на събитието в София, Южен парк ...

avatar

Топлофикация е готова да ни стопли...с малко уговорки

Топлофикация София е готова за новия отоплителен сезон, посочват оттам вече седмици наред. Дружеството е длъжно да осигурява топлинна енергия на абонатите си за периода от 1 - ви октомври до 30 - ти април. Това става при няколко условия: необходимо е поне за три денонощия да бъдат измервани температури по - ниски от 12 градуса, както и да има прогноза за времето, която да предвижда захлаждане в дългосрочен план. Отоплението е пуснато в ...
avatar

Спират водата в части на район "Възраждане"

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод няма да има вода от 09.00 до 21.00 часа на 12 октомври 2010 г. в района от ул. „Брегалница” до ул. „Опълченска” и от бул. „Христо Ботев” до ул. „Софроний Врачански”.
При продължение на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Брегалница”.
Във връзка с измесване на уличен водопровод по бул. „Панчо Владигеров” на 12 октомври 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа ...
avatar

Предстоят спирания на тока в София между 11 и 15 октомври

ЧЕЗ Разпределение България обяви предстоящи прекъсвания или смущения на тока в страната за периода 11–15.10.2010 г. Възможните причини за прекъсванията са: изнасяне (рециклиране) на eл. табла на граница на собственост; ремонт на съоръжения по мрежи СрН и НН; присъединяване на нови абонати; оперативни превключвания; реконструкции на електропроводи /подмяна на проводници, изправяне на нови стълбове/; кастрене; профилактика на трафопостове.
ОРЗ .. ...
avatar

Софийският кмет сере само вкъщи, може да стиска

Не че й светя на женицата, Господ здраве да й дава, но г-жата Фандъкова явно е над физиологичните нужди. Благословена е тази жена - нито я е хващала диарията в неподходящ момент, нито знае какво означава пълен до пръсване мехур с урина.
Обаче, госпожо, останалите хора не сме като вас. Физиологичните нужди ни спохождат на най-неочаквани места из столичния град. И когато последний напън вече е настал, загряваме, че няма нито един свестен .. ...
avatar

Коледа на колела


Цъкни, за да видиш в голям размер :)
Организира се коледно шествие на колела за разпространяването на идеята за велоалеи в София. Събота, НДК, 10.30.

Цитат на писмото:
Планът е да се съберем в 10.30 пред НДК, да постоим до към 11 и да тръгнем бавно с колелетата, защото може да има и пешеходци с плакати или каквото си измислят.
След НДК се насочваме към Сити Център София, после обратно през НДК по пл. България (парка на НДК) и бул. Витоша към ЦУМ. И...
avatar

Конкурс "Щрак, София на портрет"

Администраторите на общност "София", водени от своите локални патриотични чувства, обявяват конкурс "Щрак, София на портрет"....
avatar

Любимо заведение в София?

Имате ли си любимо заведение в София? Споделете кое е то, за да можем да се възползваме :)
Нека разделим вида на заведенията на два вида - такова, което е подходящо за голяма компания (5-10 души) и такова, което е добро за романтична среща.
Би било хубаво и да обсъдим къде бихме могли да направим среща на BgLOG.net. Датата 15-ти декември наближава! :)...
avatar

Ежедневие в София

Ежедневието в столицата е нервно, безрадостно. Сутрин или се тъпчеш като в консерва в раздрънканите автобуси и се движиш едва-едва по улиците, които не са предвидени за този трафик, или се ядосваш на това, че хабиш бензин в задръстването и закъсняваш за работа.
Трудно е и окото да срещне нещо красиво през деня, та да го порадва. Фасадите на сградите са или олюпени или са прекалено шарени с множеството набръчкани плакати или нецензурни надписи.
По ...