avatar

Съвети за новаци в Second Life - Регистрация и инсталация

Не съм много стар потребител, но реших да напиша нещо, което да е от полза за хората, които тепърва влизат в този виртуален свят.
Когато се регистрирате на сайта SecondLife можете да свалите приложението, което се явява клиентско приложение за влизане в SL.
С негова помощ влизате в света на Second Life. Преди да влезнете, имате възможност да го настроите. Това би било полезно в случай, че системата ви е слаба или пък мощна. В първия случай, може да намалите детайлността на графиката, стриймването на музика и другите ефекти, като анимации и др.
Ако системата ви е по-мощна, преместете смело слайдерите на най-висока позиция, за да се насладите най-добре на графиките и звуците в Second Life.
След това е нужно да напишете своето SL име и паролата, в определените за това полета и да натиснете бутона за връзка. Вече сте в Second Life.
Попаднали сте в стартовата площадка, където можете да редактирате своя профил, да изберете своя пол, да редактирате своя външен вид и да направите кратко описание на себе си.
Това става, като щракнете с десен бутон на мишката върху себе си и изберете Appearance.