avatar

Личен блог и защо не се появява в общността

Вече няколко души ме питат защо като напишат публикация, тя не се появява на първа страница. Това ме кара да напиша специална публикация, която да обясни причината за това.

С новата версия се създадоха някои нови неща. Така например, когато човек е в общност и избере линка "Пиши в блога", публикацията ще се появи както в общността, така и в личния му блог. Когато обаче потребител е влязъл в своя собствен блог и натисне бутона "Пиши в блога", то неговата публикация няма да се появи в нито една общност, тъй като той не е бил в общност. Тя ще си стои само в неговия блог.

Има начин, ако сте написали публикация по втория начин, но все пак желаете да се вижда в някоя общност, да може да го сторите. За целта просто щракнете върху "Покажи разширени настройки" (не се притеснявайте да натискате този линк, той извежда нови полета и няма да ви прати на нова страница и така да  изтрие публикацията ви) и изберете от появилото се поле табчето "Публикувай в общността".

Там имате възможност да изберете в коя общност да се появи вашата публикация. Имате възможност да изберете и повече от една общност.
Сигурно ви е направило впечатление и че можете да ограничите публиката на своята публикация само до вашите приятели :)

Сред някои други нови неща е това, че когато някой разглежда личния ви блог, ще види и Tag Cloud, който е само за вас. Сиреч, вашите ключови думи, които сте ползвали най-често.

Това е засега, надявам се да съм успял да ви помогна :)